Sentido Bellazure

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Sentido Bellazure
 • 50 slika
 • Naša preporuka

Hotel Sentido Bellazure ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 23 km od centra Bodruma, 8 km od centra Turgutreisa i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, A La Carte restoran, užine u toku dana, domaća a

Hotel Sentido Bellazure

Hotel Sentido Bellazure ★★★★ - Akyarlar, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 23 km od centra Bodruma, 8 km od centra Turgutreisa i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, A La Carte restoran, užine u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h. Hotel Sentido Bellazure 4* je udaljen 120 metara od peščano-šljunkovite plaže. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

se nalazi u mestu Akyarlar. Udaljen je 23 km od centra Bodruma, 8 km od centra Turgutreisa i 60 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Sentido Bellazure 4* ima ukupno 179 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (30m2, spavaća soba, kupatilo),
 • Klub soba (42m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Sentido Bellazure 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, klimu, LCD TV, sef, Wi-Fi, mini bar.

Usluga:

Hotel Sentido Bellazure 4* nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, A La Carte restoran, užine u toku dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:00h.

All inclusive koncept hotela ne uključuje: uvozna vina, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića od 00.00 - 10.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, turski a la carte restoran, bar pored bazena, relax bar, lobi bar. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, sobna usluga, telefon, faks, pranje veša, peglanje i hemijsko čišćenje, rent a car.

Plaža:

Hotel Sentido Bellazure 4* je udaljen 120 metara od peščano-šljunkovite plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes centar, odbojka na plaži, pikado, vaterpolo, lagana animacija tokom dana i večeri, bilijar, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, tretmani lica i tela.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije