Sianji Well-Being Resort

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • Sianji Well-Being Resort
 • 76 slika

Hotel Sianji Well-Being Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, voće u toku dana, sladoled u određeno vreme, čaj, ponoćna užina, A La Carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i

Hotel Sianji Well-Being Resort

Hotel Sianji Well-Being Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, voće u toku dana, sladoled u određeno vreme, čaj, ponoćna užina, A La Carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Sianji Well-Being Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan. Ovaj impresivni hotel se nalazi na poluostrvu Bodrum između Turgutreisa i Gumusluka i uživa u spektakularnom pogledu na Egejsko more. Lokalni javni prevoz prolazi ispred hotela i nudi gostima veze do obližnjih gradova, uključujući kosmopolitsko letovalište Bodrum, koje je udaljeno 22 km. Grad Turgutreis, gde će gosti pronaći restorane, nedeljnu pijacu, barove i prodavnice, udaljen je samo 5 km, Gumusluk je udaljen samo 5 minuta vožnje. Sianji Well-Being Resort je izgrađen na padini brda i prati prirodne konture zemljišta sve do mora. Sastoji se od apartmana i vila izgrađenih u terasastim fazama na padini brda i ima elegantan dekor. Na raspolaganju je mnoštvo odličnih sadržaja i aktivnosti.

 

Položaj Sianji Well-Being Resort 5* hotela:

Hotel Sianji Well-Being Resort 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 22 km od centra Bodruma i 49 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Sianji Well-Being Resort 5* ima ukupno 139 smeštajnih jedinica:

 • Penthouse Suite 2 bedrooms (180-200m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Penthouse Suite 3 bedrooms (225-250m2, tri spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max. 6 osoba),
 • Junior Suite (40-45m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
 • Suite Sea View (55-94m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Villa Sea View (93-193m2, dve ili tri spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max. 4-6 osoba),
 • Family Suite Sea View (110-114m2, dve ili tri spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max. 6 osoba),
 • Villa Pool View.

Svaka smeštajna jedinica hotela Sianji Well-Being Resort ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića), SAT TV, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Sianji Well-Being Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, voće u toku dana, sladoled u određeno vreme, čaj, ponoćna užina, A La Carte restoran, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Sianji Well-Being Resort 5* ne uključuje: premium uvozna pića, VSOP konjak, cigarete, specijalna domaća i uvozna pića, sveže ceđene sokove, A La Carte restoran, konzumiranje hrane od 00:30-07:30h.

Sadržaj hotela Sianji Well-Being Resort 5*:

Glavni restoran Nunu na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran mediteranske kuhinje, Quaya bar pored bazena, Lalia lobi bar, Elani bar na plaži. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga batlera, frizer, prodavnice, fotograf, rent a car, telefon, faks, pranje veša, hemijsko čišćenje

Plaža:

Hotel Sianji Well-Being Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, teniski teren, stoni tenis, košarka, fitnes centar, pikado, vaterpolo, aerobik, pilates, joga, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 0-4 godine (uz doplatu) i od 4-12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sianji Well-Being Resort 5*: časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, časovi joge i pilatesa, ronjenje, Spa centar, tretmani lica i tela, masaže.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 5*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije