The Hello Boutique Hotel

 1. Turska
 2. Egejska Turska
 3. Bodrum
 • The Hello Boutique Hotel
 • 37 slika

Hotel The Hello ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet, udaljen 120 metara od gradske plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, na plaži se dodatno naplaćuju. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Blizu je svemu ali dovoljno daleko, sa elegantnim boemskim hotelskim sobama koje su modernog stila, sa mnoštvom sadržaja. Prijateljska atmo

Hotel The Hello Boutique Hotel

Hotel The Hello ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet, udaljen 120 metara od gradske plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, na plaži se dodatno naplaćuju. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Blizu je svemu ali dovoljno daleko, sa elegantnim boemskim hotelskim sobama koje su modernog stila, sa mnoštvom sadržaja. Prijateljska atmosfera u kombinaciji sa neposrednom blizinom peščane plaže Gumbet i noćnim klubovima udaljenim samo nekoliko koraka, čine odličan odmor. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi internet je besplatan.

 

Položaj The Hello 4* hotela:

Hotel The Hello 4* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel The Hello 4* ima ukupno 58 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba bez balkona (19m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Standardna land view soba (16m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2 osobe),
 • Standardna pool view soba (18m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Superior soba (18m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela The Hello 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, LCD SAT TV, klimu, telefon, Wi-Fi internet, ketler (samo u superior sobama), mini bar (samo u superior sobama), balkon ili terasa (samo u superior i standardnim pool view sobama).

Usluga:

Hotel The Hello 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, čaj i kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela The Hello 4* ne uključuje: sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, flaširana premium vina, ekspreso, flaširana pića.

Sadržaj hotela The Hello 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša, hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, faks.

Plaža:

Hotel The Hello 4* je udaljen 120 metara od gradske plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, na plaži se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, pikado, stoni fudbal.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, ronjenje, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije