Rixos Premium Bodrum

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Kaynar
  • Rixos Premium Bodrum
  • 45 slika

Hotel Rixos Premium Bodrum ★★★★★ Torba, Bodurm se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive All Exclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, poslastičarnica, a la carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića

Hotel Rixos Premium Bodrum

Hotel Rixos Premium Bodrum ★★★★★ Torba, Bodurm se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: All Inclusive All Exclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, poslastičarnica, a la carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Rixos Premium Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

 

 

Položaj Rixos Premium Bodrum 5* hotela:

Hotel Rixos Premium Bodrum 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 10km od centra Bodruma i 25km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Rixos Premium Bodrum 5* ima ukupno 186 smeštajnih jedinica i 17 vila:

  • Deluxe soba sa pogledom na baštu (39m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe soba sa pogledom na more (42m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Premium soba (52m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Suite (54m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Superior suite (93m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max. 4+2 osobe),
  • Executive soba (89m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Executive suite (119m2, dve spavaće sobe, deo za sedenje, dva kupatila, max. 4+1 osoba),
  • Suite grand executive (118m2, dve spavaće sobe, deo za sedenje, dva kupatila, max. 4+1 osoba),
  • Suite grand executive sa terasom (177m2, dve spavaće sobe, deo za sedenje, dva kupatila, max. 4+1 osoba),
  • Panorama vila (400m2, dve glavne spavaće sobe, dve dečije spavaće sobe, kupatilo u svakoj sobi, dnevna soba, kuhinja, privatni bazen i terasa sa ležaljkama, max. 4+2 osobe),
  • Superior vila (600m2, pet spavaćih soba, dve velike dnevne sobe, kupatila, kuhinja, privatni bazen i terasa sa ležaljkama, max. 4+2 osobe),
  • Executive vila (840m2, šest spavaćih soba, pomoćna soba, šest kupatila, đakuzi u glavnom kupatilu, velika dnevna soba, kuhinja, privatni  bazen, terasa sa ležaljkama, max. 10+2 osobe),
  • Pearl vila (600m2, pet spavaćih soba, pet kupatila, sauna, dve velike dnevne sobe, kuhinja, privatni bazen, terasa sa ležaljkama, max. 8+2 osobe),
  • Presidental vila (1310m2, pet spavaćih soba, pet kupatila, đakuzi u glavnom kupatilu, spa, fitnes oprema, velika dnevna soba, kuhinja, privatni bazen, terasa sa ležaljkama, max. 8+2 osobe),
  • Diamond vila (1668m2, četiri master suita, tri suita, sedam spavaćih soba, posebna kada u glavnom kupatilu, spa, velika dnevna soba, kuhinja, privatni bazen, terasa sa ležaljkama, max. 12+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Rixos Premium Bodrum 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, set za kafu i čaj, mini bar, wi-fi internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Rixos Premium Bodrum 5* nudi All Inclusive All Exclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, poslastičarnica, a la carte restorani, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive All Exclusive koncept ne uključuje: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium alkoholna pića.

Sadržaj hotela Rixos Premium Bodrum 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: italijanski restoran, grčki restoran, azijski restoran i Steak restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan. 

Posebno se plaća prema pravilima hotela:  frizer, rent a car, prodavnice, usluga lekara, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Rixos Premium Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Privatni paviljoni su uz  rezervaciju unapred i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, pilates, joga, tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, zabavni program tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu: Happy Babies od  0-3 godine, Groovy Kids od 4-7 godina, Indigo Kids od 8-12 godina, Teen Age od 13-16 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, teren za fudbal, osvetljenje fudbalskog terena, manikip, pedikir, masaža, tretmani lica i tela.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije