Titanic Luxury Collection Bodrum

  1. Turska
  2. Egejska Turska
  3. Güvercinlik
  • Titanic Luxury Collection Bodrum
  • 98 slika
  • Naša preporuka

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum ★★★★★ Guvercinlik, Bodrum se nalazi u mestu Guvercinlik. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 15 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Deluxe All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, tematski bufe u glavnom restoranu, sveže ceđeni sok za vreme d

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum ★★★★★ Guvercinlik, Bodrum se nalazi u mestu Guvercinlik. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 15 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Deluxe All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, tematski bufe u glavnom restoranu, sveže ceđeni sok za vreme doručka, detox proizvodi, poslastičarnica, čaj i kafa u toku dana, sladoled, a la carte restorani. Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

 

 

Položaj Titanic Luxury Collection Bodrum 5* hotela:

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5* se nalazi u mestu Guvercinlik. Udaljen je 25 km od centra Bodruma i 15 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5* ima sledeće smeštajne jedinice:

  • Standardna soba sa bočnim pogledom na more (39-44m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Standardna soba sa direktnim pogledom na more (39-44-47m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Superior soba (51m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 + 2 osobe),
  • Deluxe soba (80-85m2, spavaća soba, soba za presvlačenje sa garderoberom, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, max. 3 + 1 osoba),
  • Family soba (54m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max. 4 osobe),
  • Deluxe family suit (90m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dnevna soba, kupatilo, max. 5 + 1 osoba),
  • Swim up standardna soba (39-44-47m2, spavaća soba, kupatilo, direktan izlaz na bazen, max. 3 osobe),
  • Swim up superior soba (51m2, spavaća soba, kupatilo, direktni izlaz na bazen, max. 2 + 2 osobe),
  • Swim up deluxe suit (80-85m2, spavaća soba, soba za presvlačenje, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, direktan izlaz na bazen, max. 3 + 1 osoba),
  • Swim up deluxe family suit (90m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dnevna soba, kupatilo, direktni izlaz na bazen, max. 5 + 2 osobe),
  • Exclusive swim up soba (80-105m2, spavaća soba, kupatilo, đakuzi na terasi, direktan izlaz na bazen, max. 3 osobe),
  • Exclusive vila (200m2,  max. 6 osoba),
  • Superior vila (300m2, max. 8 + 2 osobe),
  • Presidental vila (530m2, max. 12 + 2 osobe).  

Svaka smeštajna jednica hotela Titanic Luxury Collection Bodrum 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, direktnu telefonsku liniju, centralnu klimu, sef, mini bar, LCD TV, ketler, set za kafu i čaj, wi-fi internet, balkon.

Usluga:

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5* nudi Deluxe All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, užine u toku dana, ponoćna užina, tematski bufe u glavnom restoranu, sveže ceđeni sok za vreme doručka, detox proizvodi, poslastičarnica, čaj i kafa u toku dana, sladoled, a la carte restorani.

Deluxe All Inclusive koncept ne uključuje: a la carte restorani, premium uvozna pića, sveže ceđeni sokovi tokom dana (osim za vreme doručka).

Sadržaj hotela Titanic Luxury Collection Bodrum 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Hasir - turski restoran, Pascarella - italijanski restoran, Begonvil - egejski restoran, Beef Grill restoran, Nori - japanski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: pranje veša, čuvanje dece, sobna usluga, prodavnice, telefon, faks, frizer, usluga lekara, rent a car.

Plaža:

Hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži se dodatno naplačuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tursko kupatilo, sauna, akva park, tenis, mini fudbal, košarka, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana i večeri, večernji šou programi, uživo muzika određenim danima. Mini club za decu od 1 - 12 godina.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije