Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

  1. Turska
  2. Marmaris
  3. Icmeler
  • Grand Yazıcı Club Marmaris Palace
  • 51 slika
  • Naša preporuka

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace ★★★★★ - Icmeler, Marmaris, Turska se nalazi u mestu Icmeler. Udaljen je 6 km od centra Marmarisa i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Elegantni hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace, prelepo smešten u bujnoj zelenoj šumi, a opet na privatnoj plaži sa dokom (Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit), ima pogodnu lokaciju između I

Hotel Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace ★★★★★ - Icmeler, Marmaris, Turska se nalazi u mestu Icmeler. Udaljen je 6 km od centra Marmarisa i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Elegantni hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace, prelepo smešten u bujnoj zelenoj šumi, a opet na privatnoj plaži sa dokom (Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit), ima pogodnu lokaciju između Ičmelera, udaljenog 2 km, i Marmarisa, 6 km, gde se gosti mogu ukrcati na trajekt do grčkog ostrva Rodos u roku od 45 minuta. Hotel pogodan za porodice nudi smeštaj do 4 osobe u sobi, a većina soba ima pogled na more. Mlađim gostima će se dopasti mini klub, igralište i dečiji bazen, dok će ne tako mali gosti ceniti široku lepezu sportskih sadržaja, uključujući i razne sportove na vodi. Kulinarske opcije uključuju restoran na otvorenom, restoran u zatvorenom i a la carte restoran na plaži. Gosti se mogu opustiti u spa centru sa saunom i masažom ili jednostavno popiti piće u jednom od prijatnih barova. Idealan izbor za parove i porodice sa decom koji žele da provedu opuštajući odmor. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

 

Položaj Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* hotela:

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* se nalazi u mestu Icmeler. Udaljen je 6 km od centra Marmarisa i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* ima ukupno 459 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima:

Glavna zgrada:

  • Standardna soba (24m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Family soba (45m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 4 osobe).

Bugalovi: 

  • Standardna soba (26m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Family soba (50m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, sef, mini bar, ketler, set za kafu i čaj, balkon.

Usluga:

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina u toku dana, ponoćna supa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 00:30h.

All Inclusive koncept hotela Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* ne uključuje: Sva pića od 00:30 - 10:00h, sva uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, A La Carte restorane.

Sadržaj hotela Grand Yazici Club Marmaris Palace 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: italijanski restoran, restoran morskih plodova i Kiyi restoran svetske kuhinje, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara i medicinske sestre, pranje veša, hemijsko čišćenje, rent a car, prodavnice, frizer, sobna usluga.

Plaža:

Hotel Grand Yazici Club Marmaris Palace 5* se nalazi na privatnoj plaži sa dokom. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, sauna, bilijar, pikado, boćanje,mini golf, stoni tenis (uz depozit), teniski teren, mini košarka, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Yazici Club Marmaris Palace 5*: spa centar, masaža, oprema za tenis, salon lepote, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Marmaris

Hoteli Marmaris - Antalija - Turska

Marmaris hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Marmaris aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Marmarisu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Marmaris hoteli za decu:

Hoteli u Marmarisu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Marmaris cene

Cene u hotelima u Marmarisa kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Marmarisu.

Marmaris ponuda:

Marmaris ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Marmaris Turska

Turistička regija južne Turske, Marmaris, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije