Green Nature Diamond

  1. Turska
  2. Marmaris
  3. Siteler
  • Green Nature Diamond
  • 82 slika

Hotel Green Nature Diamond ★★★★★ - Marmaris, Turska se nalazi u centru Marmarisa. Udaljen je 7 km od Icmelera i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj moderan, all-inclusive hotel u odmaralištu izgrađen je na 40.000 hektara zemlje i nudi kompletan odmor za porodice i parove. Njegova lokacija na plaži garantuje da će gosti moći da zakorači na peščanu stazu samo nekoliko minuta nakon što napuste

Hotel Green Nature Diamond

Hotel Green Nature Diamond ★★★★★ - Marmaris, Turska se nalazi u centru Marmarisa. Udaljen je 7 km od Icmelera i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ovaj moderan, all-inclusive hotel u odmaralištu izgrađen je na 40.000 hektara zemlje i nudi kompletan odmor za porodice i parove. Njegova lokacija na plaži garantuje da će gosti moći da zakorači na peščanu stazu samo nekoliko minuta nakon što napuste svoje lepo uređene sobe. Takođe ima otvoreni bazen gde mogu da uživaju u mediteranskoj klimi kada more nije tako mirno i zatvoreni bazen za zabavu tokom cele godine. Moderan spa i wellnes centar je mesto gde se zaista možete osećati razmaženo jer nudi saunu, hidromasažnu kadu, tursko kupatilo i hamam, kao i profesionalne masaže koje pomažu u podmlađivanju uma i tela. Kada je u pitanju obedovanje, gosti mogu biti sigurni da će otvoreni bifei biti prepuni ukusnih jela koja se kreću od tipičnih turskih specijaliteta do međunarodnih omiljenih. kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Wi-Fi internet je besplatan.

 

Položaj Green Nature Diamond 5* hotela:

Hotel Green Nature Diamond 5* se nalazi u centru Marmarisa. Udaljen je 7 km od Icmelera i 120 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Green Nature Diamond 5* ima ukupno 625 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (28-32m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Suit (spavaća soba, kupatilo),
  • Family soba (56m2, dve spavaće sobe povezane vratima, dva kupatila, max. 4+1 osoba),
  • King Suit (130m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, max. 6 osoba),
  • Sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Green Nature Diamond 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, SAT TV, mini bar (svakodnevno se dopunjuju bezalkoholna pića), sef, centralnu klimu, balkon, parket, ketler.

Usluga:

Hotel Green Nature Diamond 5* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dečiji bufe, ponoćna supa, poslastičarnica, sladoled u određeno vreme, užina u toku dana, gozleme, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred i besplatno jednom tokom boravka, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Green Nature Diamond 5* ne uključuje: sveže ceđene voćne sokove, uvozni šampanjac, sva uvozna pića, sva domaća i uvozna flaširana vina i ostala flaširana pića, luksuzna alkoholna pića, Volo bar na plaži, Volo A La Carte restoran, svako drugo korišćenje A La Carte restorana (samo prvi put je besplatno).

Sadržaj hotela Green Nature Diamond 5*:

Glavni restoran Saffron na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: Rubino, Sapphire i Diamente, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice, telefon, faks, čuvanje dece sale za konferencije, sobna usluga.

Plaža:

Hotel Green Nature Diamond 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Zatvoreni bazen, otvoreni bazeni za decu i odrasle, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, šah, step aerobik, fitnes centar, pikado, boćanje, stoni tenis. Zabavni program tokom dana, takmičenja tokom dana, mini klub za decu, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa tretmani, bilijar, masaža, đakuzi, salon lepote,

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Marmaris

Hoteli Marmaris - Antalija - Turska

Marmaris hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Marmaris aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Marmarisu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Marmaris hoteli za decu:

Hoteli u Marmarisu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Marmaris cene

Cene u hotelima u Marmarisa kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Marmarisu.

Marmaris ponuda:

Marmaris ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Marmaris Turska

Turistička regija južne Turske, Marmaris, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije