AKKA Lush Hotel Taksim

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • AKKA Lush Hotel Taksim
  • 23 slika

Hotel Akka Lush ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je dobro pozicionirani hotel koji se nalazi na samo 300 metara od živahnog trga Taksim, u blizini je ulice Istiklal u Istanbulu. Hotel se nalazi nadomak niza zabavnih sadržaja, znamenitosti i mogućnosti kupovine. Linije javnog prevoza dostupne su u blizini i nude lak pristup drugim delovima grada. Gosti mogu istražiti zadivljujuću Plavu džamiju, Topk

Hotel AKKA Lush Hotel Taksim

Hotel Akka Lush ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je dobro pozicionirani hotel koji se nalazi na samo 300 metara od živahnog trga Taksim, u blizini je ulice Istiklal u Istanbulu. Hotel se nalazi nadomak niza zabavnih sadržaja, znamenitosti i mogućnosti kupovine. Linije javnog prevoza dostupne su u blizini i nude lak pristup drugim delovima grada. Gosti mogu istražiti zadivljujuću Plavu džamiju, Topkapi palatu i Aja Sofiju, kao i uživati u uzbudljivom iskustvu kupovine na Kapali čaršiji udaljenoj 3,5 km. Ovaj šarmantni hotel uživa u modernom stilu, dočekujući goste uz obećanje toplog gostoprimstva i odlične usluge.

Položaj Akka Lush hotela:

Ovaj hotel je smešten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 0,2 km od ulice Istiklal, oko 0.5 km od Metro stanice Taksim -Talimhane Exit, 1.3 km od Galata Tornja, oko 2.7 km od Sulejmanove dzamije, oko 2.8 km od Aja Sofije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 44 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 39 km.

Hotelski sadržaj:

Hotel Akka Lush 4* sadrži restoran, recepciju, kafe u lobiju hotela, tursko kupatilo, saunu itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe, bez pogleda (pogled uglavnom na unutrašnjost hotela), imaju SAT TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), papuče, fen za kosu, set za pripremanje kafe/čaja, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Superior sobe imaju pogled, uglavnom na grad.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. .

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije