Avicenna

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Avicenna
  • 35 slika

Hotel Avicenna ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska ima sjajnu lokaciju, smešten u srcu Istanbula, u Fatihu - Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 450 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istan

Hotel Avicenna

Hotel Avicenna ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska ima sjajnu lokaciju, smešten u srcu Istanbula, u Fatihu - Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 450 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Okruženi pogledom na bujni park i netaknutu obalu reke koji oduzima dah, gosti će sigurno ostati u dugotrajnim uspomenama. Istorijski centar u kojem se nalaze Plava džamija, Muzej Aja Sofija i Palata Topkapi nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Idealno smešten u tradicionalnoj drvenoj kući iz 19. veka, ovaj hotel je modernog stila, ali je zadržao elemente nekadašnjeg sjaja. Gosti će ostati bez daha na elegantan dizajn koji obuhvata svaka soba. Gosti mogu da se opuste i prepuste u svet mira nakon boravka u mirnom okruženju soba. Gosti će svakog jutra uživati u doručku na bazi švedskog stola. Bar i restoran Sipsi nude panoramski pogled na Mramorno more i ostrva od kojih zastaje dah. Gosti će napustiti ovaj hotel sa zadivljujućim dugotrajnim uspomenama.

 

Položaj Avicenna hotela:

Ovaj skromniji hotel 4* ima sjajnu lokaciju, smešten u srcu Istanbula, u Fatihu - Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 450 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj hotela Avicenna 4* :

U udobnom kafeu na terasi hotela, gosti hotela mogu uživati u pogledu na Mramorno more. Hotel ima dvorišni vrt, restoran, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Hotel Avicenna 4* sadrži dvokrevetne sobe (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, električno kuvalo, telefon, klima. Sobe mogu imati pogled na unutrašnje dvorište, na vrt ili na grad.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Avicenna 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje je zabranjeno u celom objektu.


Lokacije