Bekdas Hotel Deluxe

  • Bekdas Hotel Deluxe
  • 25 slika

Hotel Bekdas Deluxe ★★★★ - Fatih, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 650 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj luksuzni gradski hotel nalazi se

Hotel Bekdas Hotel Deluxe

Hotel Bekdas Deluxe ★★★★ - Fatih, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 650 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj luksuzni gradski hotel nalazi se u četvrti Laleli u istorijskom delu zadivljujuće, drevne metropole Istanbula. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Sultanahmeta i glavnih atrakcija koje grad može da ponudi. Uzbudljivi Veliki bazar nalazi se na samo 400 metara, dok je tramvajska stanica udaljena samo 150 metara od hotela i nudi veze do Sultanahmeta i mosta Galata. Gosti će se naći u neposrednoj blizini brojnih restorana, barova i prodavnica. Ovaj moderan hotel uživa u zadivljujućem klasičnom stilu, dočekujući goste toplim gostoprimstvom i besprekornom uslugom. Gosti mogu uživati u osvežavajućem piću ili raskošnom obroku u baru i restoranu na krovu i uživati u spektakularnom pogledu na grad i Mramorno more. Sobe za goste su elegantno uređene i opremljene modernim sadržajima za udobnost i udobnost posetilaca.

Položaj Bekdas Deluxe hotela:

Hotel Bekdas Deluxe 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 650 metara od Kapali čaršije, na oko 1.5 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Bekdas Deluxe 4* ima restoran na krovu, sa pogledom na Mramorno more, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Bekdas Deluxe 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, električno kuvalo, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Bekdas Deluxe 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Bekdas Deluxe 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije