Beyaz Saray

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Beyaz Saray
  • 16 slika

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska nalazi se u srcu starog grada, preko puta Velike čaršije, na 5 minuta hoda od Svete Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. Aerodrom Ataturk je udaljen 18 km, dok je Međunarodni aerodrom Istanbul udaljen nekih 45 km. Hotel nudi 96 elegantno uređenih soba, opremljenih elektronskim sefom, klima uređajem, mini barom, satelitskom televizijom i luksuzn

Hotel Beyaz Saray

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska nalazi se u srcu starog grada, preko puta Velike čaršije, na 5 minuta hoda od Svete Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. Aerodrom Ataturk je udaljen 18 km, dok je Međunarodni aerodrom Istanbul udaljen nekih 45 km. Hotel nudi 96 elegantno uređenih soba, opremljenih elektronskim sefom, klima uređajem, mini barom, satelitskom televizijom i luksuznim sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom za kosu. Hotel Beyaz Saray 4* poslužuje doručak sa 40 alternativnih menija plus neke turske specijalitete. Gosti su pozvani da se opuste u kompletnom spa centru kako bi iskusili prirodne terapije i tretmane, uključujući saunu i odmorišta. Ovaj hotel takođe nudi prostorije za sastanke sa opremom i pristupom internetu za poslovne putnike.

 

Položaj Beyaz Saray hotela:

Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel ima restoran, restoran sa terasom, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. .

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije