Beyaz Saray

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Beyaz Saray
  • 29 slika

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul nalazi se u srcu starog grada, preko puta Kapali čaršije, na 5 minuta hoda od Svete Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. Gosti su pozvani da se opuste u spa centru kako bi iskusili prirodne terapije i tretmane, uključujući saunu. Ovaj hotel takođe nudi prostorije za sastanke sa opremom i pristupom internetu za poslovne putnike. Položaj Beyaz Saray hotel

Hotel Beyaz Saray

Hotel Beyaz Saray ★★★★ - Laleli, Istanbul nalazi se u srcu starog grada, preko puta Kapali čaršije, na 5 minuta hoda od Svete Sofije, palate Topkapi i Plave džamije. Gosti su pozvani da se opuste u spa centru kako bi iskusili prirodne terapije i tretmane, uključujući saunu. Ovaj hotel takođe nudi prostorije za sastanke sa opremom i pristupom internetu za poslovne putnike.

 

Položaj Beyaz Saray hotela:

Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel ima restoran, restoran sa terasom, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. .

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije