Celal Sultan Hotel

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Celal Sultan Hotel
  • 21 slika

Hotel Celal Sultan Special Class - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u samom srcu Istanbula, kod Aja Sofije, na oko 300 metara od Aja Sofije, oko 750 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u istorijskoj če

Hotel Celal Sultan Hotel

Hotel Celal Sultan Special Class - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u samom srcu Istanbula, kod Aja Sofije, na oko 300 metara od Aja Sofije, oko 750 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u istorijskoj četvrti Sultanahmet u Istanbulu, ovaj šarmantni hotel ima odličnu lokaciju u ovom fascinantnom turskom gradu. Poseduje restoran, bar i divnu terasu na kojoj gosti mogu ručati uživajući u predivnom pogledu na Aja Sofiju. Najvažnije atrakcije kao što su ranije pomenuta Aja Sofija, palata Topkapi, Plava džamija ili hipodrom nalaze se na samo nekoliko koraka.

Položaj Celal Sultan hotela:

Hotel Celal Sultan Special Class je smešten u samom srcu Istanbula, kod Aja Sofije, na oko 300 metara od Aja Sofije, oko 750 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Celal Sultan Special Class ima hotelsku terasu sa restoranom, sa koje se pruža pogled na grad i Bosfor, bar, zajednički salon sa TV-om, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Celal Sultan Special Class su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima. Hotel ima Deluxe sobe i Suite sobe.

Usluga u hotelu Celal Sultan Special Class:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Celal Sultan Special Class ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.

Veoma važno: Hotel nema zvaničnu kategorizaciju, označenu zvezdicama, nego se njegova kategorizacija naziva - Special Class. 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije