Dosso Dossi Hotels & Spa Downtown

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Dosso Dossi Hotels & Spa Downtown
  • 57 slika

Hotel Dosso Dossi Downtown ★★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten na aveniji Vatan, u oblasti Fatih, na oko 3 km od Kapali čaršije, na oko 4.1 km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Hotel se nalazi na oko 39 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 43 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj luksuzni hotel je deo tekstilne kompanije koja pokušava da uđe i u sferu hotelijerstva. Vaša očekivan

Hotel Dosso Dossi Hotels & Spa Downtown

Hotel Dosso Dossi Downtown ★★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten na aveniji Vatan, u oblasti Fatih, na oko 3 km od Kapali čaršije, na oko 4.1 km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Hotel se nalazi na oko 39 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 43 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj luksuzni hotel je deo tekstilne kompanije koja pokušava da uđe i u sferu hotelijerstva. Vaša očekivanja će biti premašena tokom boravka u ovom hotelu. Sve sobe su prostrane i uređene u klasičnom stilu, obezbeđujući Vaš odmor. Kao glavne pogodnosti soba izdvajamo priključak na brzi internet, minibar, sef, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, izbor jastuka. Hotel takođe ima spa centar, fitnes centar, saunu i turska kupatila. Konačno, hotel nudi i sobe posebno opremljene za sastanke i događaje sa svim potrebnim materijalom.

Položaj Dosso Dossi Downtown hotela:

Hotel Dosso Dossi Downtown 5* je smešten na aveniji Vatan, u oblasti Fatih, na oko 3 km od Kapali čaršije, na oko 4.1 km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Hotel se nalazi na oko 39 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 43 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Dosso Dossi Downtown 5* ima restoran, bar, snack bar, recepciju, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), fitnes, zatvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Dosso Dossi Downtown 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, električno kuvalo, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Dosso Dossi Downtown 5*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Dosso Dossi Downtown 5* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije