Endican Beyazit Hotel

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Endican Beyazit Hotel
  • 25 slika

Hotel Endican Beyazit ★★★- Beyazit, Istanbul, Turska se nalazi u oblasti Beyazit koja se nalazi u sredini istorijskog poluostrva. Veliki bazar je udaljen 500 metara. Hotel Endican Beiazit je udaljen 800 metara od Sultanahmeta. Gosti mogu stići do najbliže tramvajske stanice za 5 minuta hoda. Nudi uslugu noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samop

Hotel Endican Beyazit Hotel

Hotel Endican Beyazit ★★★- Beyazit, Istanbul, Turska se nalazi u oblasti Beyazit koja se nalazi u sredini istorijskog poluostrva. Veliki bazar je udaljen 500 metara. Hotel Endican Beiazit je udaljen 800 metara od Sultanahmeta. Gosti mogu stići do najbliže tramvajske stanice za 5 minuta hoda. Nudi uslugu noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.)

 

Položaj Endican Beyazit hotela:

Hotel Endican Beyazit se nalazi u oblasti Beyazit koja se nalazi u sredini istorijskog poluostrva. Veliki bazar je udaljen 500 metara. Hotel Endican Beiazit je udaljen 800 metara od Sultanahmeta. Gosti mogu stići do najbliže tramvajske stanice za 5 minuta hoda.

Smeštaj:

Hotel je renoviran 2020.godine. Ima ukupno 65 soba u različitim kategorijama. Hotel Endican Beiazit nudi klimatizovane sobe i apartmane. Svaki smeštaj ima sopstveno kupatilo i mini bar. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.)

Sadržaj:

U okviru hotela postoje recepcija, restoran u kom se služe razni turski specijaliteti i bar, kao I SPA sa hamamom, saunom i sobama za masažu.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Lokacije