Golden Crown

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Golden Crown
  • 18 slika

Hotel Golden Crown ★★★ - Sultanahmet, Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, između Kapali čaršije i Plave džamije, na oko 600 metara od Kapali čaršije, na oko 500 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha

Hotel Golden Crown

Hotel Golden Crown ★★★ - Sultanahmet, Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, između Kapali čaršije i Plave džamije, na oko 600 metara od Kapali čaršije, na oko 500 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u srcu Istanbula sa svetski poznatim atrakcijama grada na samo nekoliko koraka, ovaj nagrađivani hotel nudi nenadmašnu lokaciju. Posetioci mogu da kupuju na Velikom bazaru, da se dive čuvenoj Aja Sofiji i da se dive Plavoj džamiji, jedinoj na svetu džamiji sa šest minareta, sve na manje od 15 minuta hoda od hotela. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, restorani, kafići, barovi i odličan noćni život koji će zadovoljiti svaku želju gostiju. Hotelske 34 svetle i udobne sobe su klimatizovane i imaju sopstveno kupatilo sa besplatnim bežičnim internetom, 24-časovnom poslugom u sobu i svakodnevnim uslugama čišćenja. Gosti se mogu opustiti uz piće nakon dugog dana u razgledanju u lobi baru koji radi 24 sata, a u elegantnom restoranu će uživati u autentičnoj turskoj kuhinji. Bilo da putujete zbog posla ili u slobodno vreme, sa porodicom ili za vikend, ovaj hotel nudi centralnu lokaciju i udobne sobe za prijatan boravak bez stresa.

Položaj Golden Crown hotela:

Hotel Golden Crown 3* je smešten u srcu Istanbula, između Kapali čaršije i Plave džamije, na oko 600 metara od Kapali čaršije, na oko 500 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Golden Crown 3* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Golden Crown 3* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Golden Crown 3*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Golden Crown 3* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije