Grand Beyazit

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Grand Beyazit
  • 24 slika

Hotel Grand Beyazit ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u Istanbulu (centar grada Istanbula)

Hotel Grand Beyazit

Hotel Grand Beyazit ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u Istanbulu (centar grada Istanbula), hotel Grand Beyazit je udaljen 4 minuta hoda od Velikog bazara i 14 minuta hoda od Hipodroma u Carigradu. Ovaj hotel sa 4 zvezdice udaljen je 1,4 km od cisterne Bazilika i 1,7 km od Plave džamije. Opustite se u spa centru sa punom uslugom, gde možete uživati u masažama. Dodatne pogodnosti u ovom hotelu uključuju besplatan bežični pristup internetu, usluge konsijerža i čuvanje dece/čuvanje dece (uz doplatu). Do obližnjih atrakcija se lako stiže sa šatlom (uz doplatu). Izdvojene pogodnosti uključuju poslovni centar, brzi check-in i check-oute. Povratni prevoz do aerodroma je obezbeđen uz doplatu (dostupno 24 sata). Uživajte u regionalnoj kuhinji u restoranu Panorama, restoranu koji ima bar/salon, ili ostanite i iskoristite 24-časovnu uslugu u sobi. Besplatan kontinentalni doručak se služi svakog dana od 7:30h do 10:30h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 66 soba za goste koje sadrže minibarove i LCD televizore. Besplatan bežični pristup internetu održava vas online, a satelitski TV programi dostupni su za vašu zabavu. Privatna kupatila sa tuševima imaju fenove za kosu i papuče. Pogodnosti obuhvataju sefove i stolove, kao i telefone sa besplatnim lokalnim pozivima.

Položaj Grand Beyazit hotela:

Hotel Grand Beyazit 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Grand Beyazit 4* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Grand Beyazit 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Grand Beyazit 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Grand Beyazit 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije