Grand Washington

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Grand Washington
  • 40 slika

Hotel Grand Washington ★★★★ - Aksaray, Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u oblasti Laleli, starom delu Istanbula, na oko 15 minuta hoda od čuvene Kapali čaršije (oko 1 km). Potpuno renoviran 2012. godine, ovaj stilski namešten hotel nalazi se u istorijskom centru starog Istanbula i na šetnju je od istorijskih, kulturnih, poslovnih i zabavnih područja, a javni prevoz udaljen je samo nekoliko minut

Hotel Grand Washington

Hotel Grand Washington ★★★★ - Aksaray, Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u oblasti Laleli, starom delu Istanbula, na oko 15 minuta hoda od čuvene Kapali čaršije (oko 1 km). Potpuno renoviran 2012. godine, ovaj stilski namešten hotel nalazi se u istorijskom centru starog Istanbula i na šetnju je od istorijskih, kulturnih, poslovnih i zabavnih područja, a javni prevoz udaljen je samo nekoliko minuta hoda. Karakteristike hotela uključuju spa i krovnu terasu sa otvorenim bazenom (sezonski). 

 

Položaj Grand Washington hotela:

Hotel Grand Washington 4* se nalazi u oblasti Laleli, starom delu Istanbula, na oko 15 minuta hoda od čuvene Kapali čaršije (oko 1 km), od Sulejmanove džamije oko 800 metara, a od Aja Sofije oko 1,9 km, od trga Taksim oko 3,7 km, od metro stanice Vezneciler udaljen je oko 100 metara. Od aerodroma Istanbul udaljen je oko 46 km, a od aerodroma Sebiha Gokcen oko 41 km.

Hotelski sadržaj:

Hotel Grand Washington 4* ima recepciju, bazen, zatvoreni bazen (koji je otvoren tokom čitave godine), otvoreni bazen (sezonski), tursko/parno kupatilo, masaža (uz doplatu, na licu mesta), spa i wellness centar, sauna, Wi-Fi internet na recepciji, suvenirnica, prodavnice u hotelu, frizerski/kozmetički salon itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel raspolaže sa ukupno 121 smeštajnom jedinicom i standardnim sobama sa francuskim ili sa dva odvojena ležaja (~18 m2); trokrevetnim sobama (~25m2); porodičnim sobama (uz mogućnost smeštaja 4 odrasle osobe, povrsine ~30m2, u kojima se nalaze 2 odvojena ležaja + 1 francuski ležaj). Sve sobe uključuju moderne sadržaje poput flat-screen TV-a sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo (tuš/kada) sa fenom za kosu i papučama, klima uređajem, sefom, električnim kuvalom, kao i besplatan pribor za pripremu kafe/čaja.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - Doručak na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto).

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije