Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center
  • 31 slika

Hotel Hilton Istanbul Bomonti ★★★★★ - Bomonti, Sisli, Istanbul, Turska pruža uživanje u savremenom luksuzu i predstavlja konferencijski centru najveći te vrste u gradu. Smešten u centralnom delu Sislija, pored bivše fabrike piva Bomonti, koja je danas novo središte zabave, ovaj impresivni hotel sa 34 sprata nudi lak pristup mnogim istanbulskim atrakcijama, istorijskim zgradama, tržnim centrima i s

Hotel Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

Hotel Hilton Istanbul Bomonti ★★★★★ - Bomonti, Sisli, Istanbul, Turska pruža uživanje u savremenom luksuzu i predstavlja konferencijski centru najveći te vrste u gradu. Smešten u centralnom delu Sislija, pored bivše fabrike piva Bomonti, koja je danas novo središte zabave, ovaj impresivni hotel sa 34 sprata nudi lak pristup mnogim istanbulskim atrakcijama, istorijskim zgradama, tržnim centrima i susednim poslovnim četvrtima. Poslovni centar koji nudi niz usluga i pogodnosti i profesionalni tim osoblja su na raspolaganju, kako bi se osigurao zaista nezaboravan događaj. Uživajte u prekrasnom pogledu na Bosfor i grad iz krovnog bara Cloud 34, koji se nalazi na 34. spratu i večerajte sa stilom u našem celodnevnom restoranu The Globe. Održavajte svoj fitnes režim sa najnovijom opremom za vežbanje u modernom, 24-časovnom fitnes centru, smirite umorne mišiće u turskom kupatilu ili priuštite sebi luksuznu masažu u prostranom spa centru eforea. Rashladite se u zatvorenim ili otvorenim bazenima ili se opustite uz piće u baru pored bazena dok upijate tursko sunce.

 

Položaj Istanbul Bomonti hotela:

Hilton Istanbul Bomonti 5* pripada lancu poznatog hotela Hilton. Nalazi se u prestižnom kvartu Bomonti, a od moderne trgovačke četvrti Nisantasi je udaljen oko 1,4 km. Hotel je udaljen od trga Taksim oko 2,5 km, a od čuvene ulice sa puno radnji Istiklal oko  2,5 km. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma u Istanbulu i oko 40 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Hilton Istanbul Bomonti 5* ima u ponudi restoran sa bogatom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje i dva bara. Hotel raspolaže Spa centrom, dobitnikom prestižne svetske nagrade za kvalitet usluge, zatvoreni bazen, saunu, hamam, fitnes, parno kupatilo, otvoreni sezonski bazen, masažu i frizerski salon. Takođe ima recepciju, Wi-Fi internet, na javnim površinama hotela, menjačnicu, vrt, poslovni centar.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe su prostrane, elegantno i moderno uređene sa luksuznim nameštajem. Imaju lepo uređena kupatila (tuš/kada), SAT TV, sef, telefon, mini frižider, električni čajnik, fen za kosu, klima uređaj, aparat za čaj i kafu, papuče, deo za sedenje. Sobe imaju velike prozore od poda do plafona i nude panoramski pogled na grad ili Bosfor. Pored standardnih soba u ponudi su i Executive sobe koje nude besplatno korišćenje executive salona na najvišem spratu i grickalicama i osveženjima tokom celog dana.

Nadogradite na Executive sobu ili apartman za ekskluzivni pristup Executive Lounge-u. Pogled na Mramorno more iz luksuzne sobe sa pogledom na more. Sa mnoštvom fleksibilnih prostora za sastanke, uključujući veliku plesnu dvoranu sa kapacitetom od 3000, ovaj zapanjujući hotel je savršen za poslovne sastanke i glamurozne proslave u Istanbulu.  

Usluga:

Noćenje sa doručkom, doručak švedski sto - samoposluživanje (izbor više vrsta jela).

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

Hiltonova posvećenost Vama tokom COVID-19 pandemije: Ažurirali smo našu politiku rezervacija i otkazivanja, proširili Hilton Honors poene i status i možda ćemo zahtevati pokrivanje lica, proveru temperature, zdravstvene deklaracije i korišćenje praćenja mobilnih kontakata u našim hotelima širom sveta. Posetite našu stranicu posvećenu COVID-19 za najnovije informacije pre putovanja.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije