Hotel Centrum Istanbul

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Hotel Centrum Istanbul
  • 34 slika

Hotel Centrum ★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska se nalazi u blizini palate Topkapi. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije i Kapali čaršije, nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a od aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Položaj Centrum hotela: Hotel Centrum 3* se nalazi u blizini palate Topkapi. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od

Hotel Hotel Centrum Istanbul

Hotel Centrum ★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska se nalazi u blizini palate Topkapi. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije i Kapali čaršije, nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a od aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

 

Položaj Centrum hotela:

Hotel Centrum 3* se nalazi u blizini palate Topkapi. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije i Kapali čaršije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

Hotelski sadržaj:

Hotel Centrum 3* ima recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim pogledom na grad i bar, Wi-Fi internet na recepciji, hamam, saunu, masažu itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klimu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Komentari gostiju/Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije