Orient Express Hotel

  • Orient Express Hotel
  • 49 slika

Hotel Orient Express ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Marmaray. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodrom

Hotel Orient Express Hotel

Hotel Orient Express ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Marmaray. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj elegantni hotel je na odličnoj lokaciji u istorijskoj oblasti Sirkeci, starog centra Istanbula. Kombinuje moderne karakteristike sa stilom ranog dvadesetog veka, stvarajući atmosferu opuštenog uživanja. Najvažnije istorijske znamenitosti kao što su palata Topkapi ili Aja Sofija su udaljene samo nekoliko minuta hoda. Hotel raspolaže sa ukupno 52 sobe koje se sastoje od 23 dvokrevetne, 18 dvokrevetnih, 8 trokrevetnih, 1 četvorokrevetne i 2 porodične sobe tipa suite. Sve sobe su kompletne sa svim toaletnim priborom, papučama, peškirima i tradicionalnim mekim pamučnim ogrtačima u koje biste voleli da se umotate nakon osvežavajućeg tuširanja. LCD TV sa međunarodnom pokrivenošću i mini frižider su takođe dostupni u svakoj sobi. Da bi se prilagodio potrebama naših poslovnih/slobodnih gostiju, ceo hotel je opremljen brzim bežičnim internetom, a u holu se za Vašu udobnost nalazi kompjuterska sala sa štampačem. Ako je potrebno, možete koristiti i faks mašinu.

Položaj Orient Express hotela:

Hotel Orient Express 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Marmaray. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Orient Express 4* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Orient Express 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Orient Express 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Orient Express 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije