Orka Royal Hotel

  • Orka Royal Hotel
  • 28 slika

Hotel Orka Royal ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Sirkeci. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Ist

Hotel Orka Royal Hotel

Hotel Orka Royal ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Sirkeci. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj elegantni hotel se nalazi na savršenoj lokaciji u Sirkeci, srcu starog centra grada, u blizini poznate železničke i tramvajske stanice Sirkeci. Hotel ima restoran, bar, konferencijske sadržaje i odličan spa i velnes centar sa zatvorenim bazenom. Poznate znamenitosti kao što su Aja Sofija, palata Topkapi, Plava džamija i egipatska pijaca začina nalaze se na kratkoj šetnji.

Položaj Orka Royal hotela:

Hotel Orka Royal 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Topkapi palate (kroz park Gulhane, možete prošetati do Topkapi palate), i platoa sa Plavom džamijom i Aja Sofijom, nedaleko od tramvajske stanice Sirkeci. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Orka Royal 4* ima terasu na krovu, sa divnim pogledom na Bosfor, 2 restorana, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bazen, otvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Orka Royal 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima. Kod Economy soba, prozori gledaju na hodnik ili unutrašnjost zgrade.

Usluga u hotelu Orka Royal 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Orka Royal 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije