Pera Center Hotel

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Pera Center Hotel
  • 16 slika

Hotel Pera Center ★★★★ Taksim, Istanbul, Turska, nalazi se u samom srcu novog centra grada, na 350m od Trga Taksim , sa lakim pristupom svemu u Istanbulu. Istinski lokalni ukusi i kultura Istanbula su Vaši sa boravkom u hotelu Pera Center, koji se nalazi na samo 2,8 km od čuvenog muzeja Aja Sofija. Nudi uslugu noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više j

Hotel Pera Center Hotel

Hotel Pera Center ★★★★ Taksim, Istanbul, Turska, nalazi se u samom srcu novog centra grada, na 350m od Trga Taksim , sa lakim pristupom svemu u Istanbulu. Istinski lokalni ukusi i kultura Istanbula su Vaši sa boravkom u hotelu Pera Center, koji se nalazi na samo 2,8 km od čuvenog muzeja Aja Sofija. Nudi uslugu noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

 

Položaj Pera Center hotela:

Hotel Pera Center nalazi se  u samom srcu novog centra grada, na 350m od Trga Taksim , sa lakim pristupom svemu u Istanbulu. Istinski lokalni ukusi i kultura Istanbula su Vaši sa boravkom u hotelu Pera Center, koji se nalazi na samo 2,8 km od čuvenog muzeja Aja Sofija. Stanica metroa Taksim udaljena je 300 metara, a od nje lako možete stići do istorijske četvrti Sultanahmet i Kapali čaršije. Aerodrom Istanbul udaljen je 51 km.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, toaletni pribor, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Sadržaj:

Hotel ima recepciju, terasu sa pogledom na grad, restoran,saunu I teretanu, Wi-Fi internet u celom hotelu.

Napomena:

Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije