Premist Hotels Sultanahmet

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Premist Hotels Sultanahmet
  • 27 slika

Hotel Premist Sultanahmet ★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 500 metara. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Smešten

Hotel Premist Hotels Sultanahmet

Hotel Premist Sultanahmet ★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 500 metara. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Smešten u srcu Sultanahmeta, ovaj hotel u butik stilu nalazi se na laganoj pešačkoj udaljenosti od glavnih istorijskih atrakcija. Sastoji se od 3 zgrade, sobe sa visokim plafonima imaju drvene podove i uređene su u blistavom stilu koji predstavlja osmansku temu. Hotel ima moderne pogodnosti, uključujući besplatan bežični internet, poslovni salon i restoran u zimskoj bašti. Železnička stanica Cankurtaran udaljena je nekoliko minuta hoda od hotela, a u blizini se nalaze kafići i restorani.

 

Položaj Premist Sultanahmet hotela:

Hotel Premist Sultanahmet 3* je smešten u srcu Istanbula, na Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 500 metara. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. 

Hotelski sadržaj:

Hotel Premist Sultanahmet 3* ima restoran, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji, malu baštu..

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini frižider, sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, klimu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Komentari gostiju/Napomena:

Hotel Premist Sultanahmet 3* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije