Sim Hotel

 1. Turska
 2. Regija Marmara
 3. Istanbul
 • Sim Hotel
 • 26 slika

Hotel Sim ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska, smešten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, nudi uslugu Noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela. Položaj: Hotel Sim smešten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, na 2,7 km od Cisterne Bazilike i na 2,9 km od Plave džamije. Pijaca začina se

Hotel Sim Hotel

Hotel Sim ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska, smešten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, nudi uslugu Noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.


Položaj: Hotel Sim smešten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, na 2,7 km od Cisterne Bazilike i na 2,9 km od Plave džamije. Pijaca začina se nalazi na 3,1 km, a Kapali čaršija na 3,2 km od hotela Sim. Tramvajska stanica Aksaray i železnička stanica Yenikapi nalaze se na 400 metara od hotela. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km.

Sadržaj: Hotel Sim ima vrt, recepciju, zajednički salon i bar, Wi-Fi internet na recepciji.

Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga: Noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena: Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran

Lokacije