Sogut

  • Sogut
  • 16 slika

Hotel Sogut ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.3 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 40 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 42 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj hotel uživa u odličnom okruženju usred vreve i uzbuđ

Hotel Sogut

Hotel Sogut ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.3 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 40 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 42 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj hotel uživa u odličnom okruženju usred vreve i uzbuđenja Istanbula. Hotel se nalazi na maloj udaljenosti od centra grada, gde će gosti otkriti raznovrstan izbor barova, restorana i šoping mesta. U blizini hotela nalazi se mnoštvo atrakcija. Gosti će se naći nadomak zadivljujućih atrakcija koje okrug Sultanahmet može da ponudi. Veliki bazar je udaljen samo 1,5 km od hotela. Ovaj šarmantni hotel prikazuje sjaj otomanskog stila. Sobe za goste su vrhunski dizajnirane, uranjajući posetioce u udobnost i stil. Gosti mogu uživati u vrhunskom opuštanju u hamamu i sauni. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge.

Položaj Sogut hotela:

Hotel Sogut 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.3 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti.

Hotelski sadržaj:

Sogut 4* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaža, razni tretmani), Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Sogut 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, električno kuvalo, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Sogut 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Sogut 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije