The Haze Karaköy

  • The Haze Karaköy
  • 19 slika

Hotel The Haze Karakoy ★★★★ - Beyoglu, Taksim, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Karakoy, Beyoglu, na oko 500 metara od Galata tornja, oko 1.8 km od Taksim trga, na oko 3 km od Topkapi palate, Aja Sofije i Plave džamije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodro

Hotel The Haze Karaköy

Hotel The Haze Karakoy ★★★★ - Beyoglu, Taksim, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Karakoy, Beyoglu, na oko 500 metara od Galata tornja, oko 1.8 km od Taksim trga, na oko 3 km od Topkapi palate, Aja Sofije i Plave džamije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Smešten u centru Karakoja, u blizini luke, hotel predstavlja spoj prostora između Karakojevog Kečeli Hana, koji se ranije koristio kao peć, i susedne fabrike kalupa iz 1930-ih. Sa fasadama visine 18 m, zgrada ima 44 sobe i penthause sa sopstvenim balkonima. Dizajn enterijera je moderan, šik i tipičan istanbulski stil. Moderan hotelski restoran i bar vodi poznati turski ugostitelj Arda Turkmen i specijalizovan je za jela pečena u kamenoj peći. Idealan za poslovne i slobodne goste, lokacija hotela omogućava lak pristup Sultanahmetu, udaljenom 2,5 km.

Položaj The Haze Karakoy hotela:

Hotel The Haze Karakoy 4* je smešten u oblasti Karakoy, Beyoglu, na oko 500 metara od Galata tornja, oko 1.8 km od Taksim trga, na oko 3 km od Topkapi palate, Aja Sofije i Plave džamije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

The Haze Karakoy 4* ima restoran na krovnoj terasi, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela The Haze Karakoy 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu The Haze Karakoy 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel The Haze Karakoy 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije