Fairmont Dubai

  • Fairmont Dubai
  • 54 slika

Hotel Fairmont Dubai ★★★★★ - Dubai Centar, Dubai, UAE je smešten u srcu Dubaija, u Ulici Šeika Zajeda, prekoputa Svetskog trgovinskog centra i na samo 10 minuta vožnje automobilom ili metroom od tržnog centra Dubai Mol, Burdž Kalife i fontana. Mol of Emirejts je smešten na nekoliko stanica vožnje metroom. U ovom tržnom centru na više nivoa nalazi se Ski Dubai, prvo skijalište i snežni park u zatvo

Hotel Fairmont Dubai

Hotel Fairmont Dubai ★★★★★ - Dubai Centar, Dubai, UAE je smešten u srcu Dubaija, u Ulici Šeika Zajeda, prekoputa Svetskog trgovinskog centra i na samo 10 minuta vožnje automobilom ili metroom od tržnog centra Dubai Mol, Burdž Kalife i fontana. Mol of Emirejts je smešten na nekoliko stanica vožnje metroom. U ovom tržnom centru na više nivoa nalazi se Ski Dubai, prvo skijalište i snežni park u zatvorenom prostoru na Bliskom istoku. Direktnom metro linijom možete stići do Međunarodnog aerodroma Dubai (terminali 1 i 3). Hotel se nalazi na oko 8 km od aerodroma u Dubaiju. Ovaj luksuzni hotel pruža utočište dobrodošlice u svoje 394 sobe i apartmana, nudi uslugu noćenja sa doručkom - izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), kao i prostore za sastanke preplavljene dnevnim svetlom na 33. spratu, nekoliko restorana i salona i 40.000 kvadratnih stopa Spa centra, Zdravstvenog kluba i bazena.

 

Položaj Fairmont Dubai hotela:

Hotel Fairmont Dubai 5* je smešten u srcu Dubaija, u Ulici Šeika Zajeda, prekoputa Svetskog trgovinskog centra i na samo 10 minuta vožnje automobilom ili metroom od tržnog centra Dubai Mol, Burdž Kalife i fontana. Mol of Emirejts je smešten na nekoliko stanica vožnje metroom. U ovom tržnom centru na više nivoa nalazi se Ski Dubai, prvo skijalište i snežni park u zatvorenom prostoru na Bliskom istoku. Direktnom metro linijom možete stići do Međunarodnog aerodroma Dubai (terminali 1 i 3). Hotel se nalazi na oko 8 km od aerodroma u Dubaiju.

Smeštaj:

Hotel Fairmont Dubai poseduje 394 sobe i apartmana tipa "Suite" koje odlikuje spoj klasične elegancije i modernih sadržaja. Sve sobe imaju podove od poda do plafona sa panoramskim pogledom na grad i Persijski zaliv. Velika kupatila su opremljena besplatnim toaletnim priborom marke Le Labo.

  • Fairmont soba, veličina sobe oko 42m2, sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Max 2 odraslih + dete 11.99 godina ili 3 odrasle osobe. Fairmont sobe odlikuje spoj klasične elegancije i savremenog dekora sadrže mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, telefon, SAT TV, radio, klima uređaj, električni čajnik. Kupatilo (kada ili tuš) ima, fen za kosu, bade mantil, papuče. Sve sobe imaju podove od poda do plafona sa panoramskim pogledom na grad i Persijski zaliv.

Usluga:

Hotel Fairmont Dubai 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom - izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto).

Sadržaj hotela Fairmont Dubai 5*:

Gostima su na raspolaganju luksuzni spa centar, otvoreni bazen i 13 ugostiteljskih i zabavnih objekata, Wi-Fi internet na javnim mestima hotela. Jedinstvena gastronomska ponuda obuhvata obroke u mraku u restoranu Noire, inovativna tradicionalna jela koja se služe u kafeu Sushi i nagrađivane odreske u restoranu Exchange Grill. Gosti takođe mogu da se opuste u otvorenom turskom salonu Dokuz, smeštenom na krovnoj terasi. U okviru hotela Fairmont Dubai nalaze se i 2 najpopularnija noćna kluba u gradu. Gostima su na raspolaganju 2 krovna bazena sa pogledom na izlazak ili zalazak sunca. Spa centar hotela Fairmont Dubai obuhvata vrhunski fitnes centar i 7 zasebnih prostorija za tretmane i opuštanje, masažu, saunu, tursko kupatilo, đakuzi.

Plaža hotela Fairmont Dubai 5*:

Hotel Fairmont Dubai je udaljen samo nekoliko minuta od morske obale sa mnoštvom popularnih plaža, poput plaža Jumeirah i Kite Beach.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije