Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

  • Hilton Garden Inn Dubai Al Mina
  • 35 slika

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina ★★★★ - Al Mina, Dubai, UAE je moderan hotel iz hotelskog lanca Hilton Garden Inn Dubai Al Mina. U blizini najnovije priobalne četvrti La Mer. Nalazi se na 10 minuta vožnje od Svetskog trgovinskog centra, Međunarodne finansijske četvrti, Trgovačkog centra Dubai Moll i Burj Khalife. Od međunarodnog aerodroma je udaljen oko 10km. Nudimo moderan i prostran smeštaj

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina ★★★★ - Al Mina, Dubai, UAE je moderan hotel iz hotelskog lanca Hilton Garden Inn Dubai Al Mina. U blizini najnovije priobalne četvrti La Mer. Nalazi se na 10 minuta vožnje od Svetskog trgovinskog centra, Međunarodne finansijske četvrti, Trgovačkog centra Dubai Moll i Burj Khalife. Od međunarodnog aerodroma je udaljen oko 10km. Nudimo moderan i prostran smeštaj sa 181 sobom i apartmanom. Svi imaju ergonomske stolice, Wi-Fi, sef, minibar, peglu i dasku za peglanje. Naše 2 sale za sastanke imaju prostor, osoblje i sadržaje za važne poslovne sastanke i društvena okupljanja koje mogu da prime oko 130 gostiju konferencije ili 100 gostiju na banketu. Nudimo 24-časovnu poslugu u sobi, Paviljonsku ostavu (nudi razne grickalice, spremne obroke vezane za mikrotalasnu pećnicu u sobi ili frižider za piće) i grejani bazen na krovu i 24-časovni fitnes. Naš restoran na licu mesta, The Garden Grille Restaurant & Bar, nudi opušten ambijent, modernu internacionalnu kuhinju i odličnu listu pića. Elegantan Garden Bar je odličan za užine i večernje koktele. Takođe nudimo našim gostima besplatan šatl autobus do plaže La Mer i tržnog centra Dubai. Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom.

 

Položaj Hilton Garden Inn Dubai Al Mina hotela:

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4* je moderan hotel iz hotelskog lanca Hilton Garden Inn Dubai Al Mina. U blizini najnovije priobalne četvrti La Mer. Nalazi se na 10 minuta vožnje od Svetskog trgovinskog centra, Međunarodne finansijske četvrti, Trgovačkog centra Dubai Moll i Burj Khalife. Od međunarodnog aerodroma je udaljen oko 10km.

Smeštaj:

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina ukupno ima 181 moderno uređenu sobu. Guest soba, veličina oko 24m2.

Sve sobe u ovom hotelu imaju moderan i topao dekor. Svaka soba poseduje flat-screen TV, mini-bar i električno kuvalo. Kupatila su opremljena tušem i besplatnim toaletnim priborom.

Max 2 odrasle osobe I dete do 11.99 godina ili 3 odrasle osobe

Usluga:

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom.

Sadržaj hotela Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4*:

Gosti hotela mogu uživati u spoljašnjem bazenu na krovu hotela, sa fenomenalnim pogledom na grad, u hotelskom restoranu i baru Garden Grill, možete uživati u ukusnim jelima internacionalne i lokalne kuhinje, a u ponudi je i dečji meni. U baru se možete opuštati uz koktele. Hotel ima salu za sastanke koja je dovoljno fleksibilna za organizovanje manjih, ali i većih događaja. Hotel takođe nudi i besplatnu uslugu organizovanog prevoza do plaže La Mer, kao i Trgovačkog centra Dubai Moll. Hotel takođe nudi besplatan Wi-Fi u svim prostorijama. U hotelu se nalazi i prodavnica poklona sa 24-časovnim radnim vremenom.

Plaža hotela Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4*:

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Mina 4* je udaljen od La Mer plaže oko 2.4km, a od Mercato plaže 3.8km. Gostima hotela obezbeđe besplatan shuttle bus do plaže La Mer.

Napomena:

Pogodan za goste koji u Dubaiji dolaze radi odmora, ali i za poslovne goste.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije