Cyprotel Florida

 • Cyprotel Florida
 • 22 slika

Hotel Cyprotel Florida ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u letovalištu Ayia Napa, na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, autobuska stanica na 30 m od hotela i na oko 200 metara od peščane plaže Pandahu. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno). Ovaj hotel je vrlo dobro smešten za uživanje u sadržajima koje oduzimaju dah na ovom zanimljivom i opuštajućem ostrvu. Imanje se nala

Hotel Cyprotel Florida

Hotel Cyprotel Florida ★★★★ - Ayia Napa, Kipar, smešten u letovalištu Ayia Napa, na 500 m od centra Aja Nape, gde su svi barovi i prodavnice, autobuska stanica na 30 m od hotela i na oko 200 metara od peščane plaže Pandahu. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno). Ovaj hotel je vrlo dobro smešten za uživanje u sadržajima koje oduzimaju dah na ovom zanimljivom i opuštajućem ostrvu. Imanje se nalazi u blizini centra grada Ayia Napa, idealnog za sve turiste koji vole noćni ples, kao i spektakularnih belih peščanih plaža s kristalno čistom vodom na kojima gosti mogu provesti vreme svog života dok se sunčaju na suncu u društvu svojih prijatelja ili porodice i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022. Hotel Cyprotel Florida 4* je opremljen jednostavno, ali lepo opremljenim sobama, koje uključuju sve potrebne pogodnosti za ugodan boravak. Sadržaji uključuju centralno grejanje i klima-uređaj i satelitsku televiziju za goste koji se mogu odmarati noću ako su preumorni za izlazak. Među posebnim hotelskim sadržajima, posetioci bi mogli da uživaju u ukusnim jelima koja se služe u restoranu ili osvežavajućem kupanju u velikom otvorenom bazenu sa ležaljkama.

 

Položaj:

Cyprotel Florida 4* hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa, na oko 1 km od centra Ayia Nape i šoping centra i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma je udaljen oko 55 km.

Položaj:

Cyprotel Florida 4* hotel se nalazi u letovalištu Ayia Napa, na oko 1 km od centra Ayia Nape i šoping centra. Autobuska stanica se nalazi ispred hotela. Od aerodroma je udaljen oko 55 km.

Sadržaj Cyprotel Florida 4* hotela:

Lobi bar sa terasom sa pogledom na more, restoran, TV soba, Wi-Fi besplatan u celom hotelu, bazen za odrasle, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar pored bazena, snack bar, fitness centar.

Smeštaj:

Cyprotel Florida hotel raspolaže sa 132 sobe, sa pogledom na baštu, bazen, planinu.

 • Dvokrevetne sobe (22 m2, 1 francuski ležaj ili 2 ležaja), svaka soba ima balkon, kupatilo, klima uredjaj, TV, sef uz doplatu, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu). max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete.
 • Porodična soba (32 m 2 , 1 francuski ležaj i 2 pomoćna ležaja), svaka soba ima balkon, kupatilo, klima uređaj, TV, sef uz doplatu, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu). max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 2 dece.

Plaža:

Hotel Cyprotel Florida 4* je udaljen 200 m od peščane plaže Pandahu.

Usluga:

Cyprotel Florida hotel pruža uslugu all inclusive (sve uključeno).

All inclusive usluga u hotelu Cyprotel Florida 4*:

 • Doručak - buffet
 • Ručak 12.30-14.30h - buffet
 • Popodnevna užina 14.30-18.00h
 • Večera - buffet

Uključena neograničena konzumacija lokalnog bezalkoholnog i alkoholnog pića u hotelskom baru i pansionskom restoranu do 00.00h, sladoled za decu  do 12 god od 10.00-18.00h.

Hotel zadržava pravo promene usluge bez prethodne najave.

Sport i zabava:

Svakodnevni programi za odrale i decu od 4 do 12 god. Mini klub za decu od 4 do 12 god. Nekoliko puta nedeljno večernji programi, teretana, osvetljeni teniski tereni, bilijar, ping pong, iznajmljivanje bicikli i motora, različiti sportovi na vodi.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub