Özkaymak Select Resort Hotel

 • Özkaymak Select Resort Hotel
 • 20 slika

Hotel Ozkaymak Select Resort ★★★★★ - Alanja, Turska se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pi

Hotel Özkaymak Select Resort Hotel

Hotel Ozkaymak Select Resort ★★★★★ - Alanja, Turska se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A’la Carte restoran jednom u toku boravka i uz rezervaciju unapred.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE - EN

 

Položaj Ozkaymak Select Resort hotela:

Ozkaymak Select Resort Hotel 5* se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 266 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj+sofa, 1 kupatilo, max 2+2 osobe).
 • Standard large soba (40 m2, 1 spavaća soba sa 2 francuska ležaja+1 sofa, 1 kupatilo, max 3+2 osobe),
 • Family 1 soba (45 m2, 1 spavaća soba sa 2 francuska ležaja+sofa, 1 kupatilo, max 4+1 osoba),
 • Family 2 sobe connection (50 m2, 2 spavaće sobe sa povezane vratima, 1 kupatilo, max 5+1 osoba),
 • Deluxe family sobe (55 m2, pogled more, 2 spavaće sobe povezane vratima, 1 kupatilo, max 4+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), sef, WI FI internet, SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A’la Carte restoran jednom u toku boravka i uz rezervaciju unapred.

UAI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, svaku sledeću posetu A’la Carte restoranima, flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restoran (riblji), poslastičarnica, barovi pored bazena i u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car. WI FI internet je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Ozkaymak Select Resort 5*:

Hotelska plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. 

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, Spa i Wellness centar, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije