Scylax Family Club

 • Scylax Family Club
 • 41 slika

Hotel Scylax Family Club ★★★★★ - Alanja, Turska nalazi se u regiji Mahmutlar. Udaljen je 15 km od centra Alanje, ima peščano-šljunkovitu plažu do koje se od hotela Scylax Family Club 5* stiže tunelom ispod ulice, nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, no

Hotel Scylax Family Club

Hotel Scylax Family Club ★★★★★ - Alanja, Turska nalazi se u regiji Mahmutlar. Udaljen je 15 km od centra Alanje, ima peščano-šljunkovitu plažu do koje se od hotela Scylax Family Club 5* stiže tunelom ispod ulice, nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, noćni mini bufe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 02:00, sladoled u određeno vreme, A la carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, snek bar na plaži (užina i bezalkoholna pića) do 18:00h i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

 

Položaj:

Hotel Scylax Family Club 5* nalazi se u regiji Mahmutlar. Udaljen je 15 km od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Hotel Scylax Family Club 5* ima 173 smeštajnih jedinica u nekoliko blokova.

 • Standard soba (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe sa krevetima na sprat (32 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family soba (32 m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe),
 • Family connected sobe (32 m2, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe),
 • Family connection sobe sa krevetima na sprat (32 m2, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe),
 • jedna soba za hendikepirane osobe.

Svaka smeštajna jedinica hotela Scylax Family Club 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za: doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, noćni mini bufe, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 02:00, sladoled u određeno vreme, A la carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, snek bar na plaži (užina i bezalkoholna pića) do 18:00h.

Usluga Ultra All Inclusive hotela Scylax Family Club 5* ne uključuje: premijum uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića i piča u limenci, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj Scylax Family Club hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la carte restoran, bar kod bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Scylax Family Club 5*: doktor na zahtev, frizer, usluge pranja veša, telefon, fax, internet cafe, kompjuterske igrice. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža do koje se od hotela Scylax Family Club 5* stiže tunelom ispod ulice. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, stoni tenis, teretana, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, zabavni programi u toku dana, večernji šou programi, mini klub (od 4-12 godina), mini diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Scylax Family Club 5*: sportovi na vodi, masaža, SPA centar, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen

Lokacije