Hotel Nebojša Jahorina

  • Hotel Nebojša Jahorina
  • 33 slika

Hotel Nebojsa ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi pored skijaških staza. Hotel se nalazi na 1600 m nadmorske visine, na sunčanoj strani planine Jahorine. Probrana jela internacionalne kuhinje možete probati u hotelskom restoranu. Nudi uslugu polupansion. Wi-Fi je besplatan. Položaj Nebojsa hotela: Hotel „Nebojsa“ se nalazi pored skijaških staza. Hotel se nalazi na

Hotel Hotel Nebojša Jahorina

Hotel Nebojsa ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi pored skijaških staza. Hotel se nalazi na 1600 m nadmorske visine, na sunčanoj strani planine Jahorine. Probrana jela internacionalne kuhinje možete probati u hotelskom restoranu. Nudi uslugu polupansion. Wi-Fi je besplatan.

 

Položaj Nebojsa hotela:

Hotel „Nebojsa“ se nalazi pored skijaških staza. Hotel se nalazi na 1600 m nadmorske visine, na sunčanoj strani planine Jahorina.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, TV, telefon, fen za kosu i besplatan pristup internetu. Objekat obuhvata a la carte restoran i salon u zimskoj bašti, iz kojeg se pruža panoramski pogled na planinu. Sve sobe imaju mini bar i nude panoramski pogled na planinu. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Osoblje na recepciji koje radi non stop nudi usluge menjačnice i pranja veša, kao i poslugu u sobi.

Usluga:

Polupansion

Sadržaj hotela Nebojsa 3*:

Ostava za ski opremu je na raspolaganju u okviru objekta. Probrana jela internacionalne kuhinje možete probati u hotelskom restoranu.

Napomena:

Hotel ne uzima u obzir nedostatak snega kao valjan razlog za pomeranje rezervacije i prenos sredstava za drugi period. Ukoliko dođe do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti užeg člana porodice), pored iskorištenog dela aranžmana obračunava se 30% od neiskorišćenog aranžmana. Hotel ne uvažava loše vreme, nedostatk snega i slične situacije kao razlog prevremenog odlaska.

  • Boravišna taksa i osiguranje 1,80 eur po osobi i danu (deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0,30 eur po danu) – uračunato u cenu, plaćanje u agenciji.
  • Check-in od 15:00h, check-out do 11:00h.
  • Gosti plaćaju javni parking, po cenovniku koji je u nadležnosti OC Jahorina.

Lokacije