Mikes Kanarium City Hotel

  • Mikes Kanarium City Hotel
  • 10 slika

Hotel Mike Kanarium City ★★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u srcu živahnog turističkog mesta Larnaka, udaljen oko 500m od peščane plaže Foinikoudes i svega nekoliko koraka od čuvene promenade “Palm Trees”. Od aerodroma je udaljen oko 6km. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022. Ova divna nekretnina uživa u odličnom okruženju u šarmantnom gradu Larnaki.

Hotel Mikes Kanarium City Hotel

Hotel Mike Kanarium City ★★★ - Larnaka, Kipar se nalazi u srcu živahnog turističkog mesta Larnaka, udaljen oko 500m od peščane plaže Foinikoudes i svega nekoliko koraka od čuvene promenade “Palm Trees”. Od aerodroma je udaljen oko 6km. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022. Ova divna nekretnina uživa u odličnom okruženju u šarmantnom gradu Larnaki. Hotel je okružen atrakcijama, kao i mnoštvom mogućnosti za kupovinu, restorane i zabavu. Luka je udaljena samo malo. Glavne gradske zabavne oblasti su na dohvat ruke. U blizini se nalaze veze do mreže javnog prevoza. Ova nekretnina je odlična opcija za poslovne i rekreativne putnike. Sobe za goste nude prostor, udobnost i udobnost. Gostima se pruža odlična usluga, uz ljubazno, profesionalno osoblje na raspolaganju kako bi se osiguralo da njihove individualne potrebe budu u potpunosti zadovoljene.

 

Položaj:

Hotel Mike Kanarium City se nalazi u srcu živahnog turističkog mesta Larnaka, svega nekoliko koraka od čuvene promenade “Palm Trees” i peščane plaže Foinikoudes. Od aerodroma je udaljen oko 6km. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj:

Hotel Mike Kanarium City sadrži recepciju, restoran, bar.

Smeštaj u hotelu Mike Kanarium City:

Hotel Mike Kanarium City 3* ima u ponudi standardne dvokrevetne sobe. Svaka soba ima klima uređaj (uz doplatu), kupatilo (tuš/WC), fen, SAT TV, telefon, frižider, balkon ili terasu.

Plaža:

Hotel Mike Kanarium City je udaljen oko 500m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju..

Usluga u hotelu Mike Kanarium City 3*:

Noćenje sa doručkom - samoposluživanje, izbor više jela.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije