Elysium

  • Elysium
  • 22 slika

Hotel Elysium Beach ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na maloj peščnoj plaži, odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022. Smešten u istorijskom centru drevnog grada Pafosa, pored spomenika svetske baštine UNESCO-a, Grobnice kraljeva, ovaj nagrađivani hotel na plaži pruža spektakularni niz usluga, sadržaja i aktivnosti za blistav mediteranski odmor. Čak i najizbirljiviji gosti biće oduševljeni luksuzn

Hotel Elysium

Hotel Elysium Beach ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na maloj peščnoj plaži, odličan je izbor za letovanje na Kipru 2022. Smešten u istorijskom centru drevnog grada Pafosa, pored spomenika svetske baštine UNESCO-a, Grobnice kraljeva, ovaj nagrađivani hotel na plaži pruža spektakularni niz usluga, sadržaja i aktivnosti za blistav mediteranski odmor. Čak i najizbirljiviji gosti biće oduševljeni luksuznim mogućnostima smeštaja, od luksuznih spavaćih soba i studija do porodičnih apartmana i vrtnih vila. Svaka soba je ukusno nameštena u toplim zemljanim tonovima sa dekorom inspirisanim tradicionalnim kiparskim stilovima. Gosti hotela Elysium Beach 5* imaju na raspolaganju šest restorana koji nude gurmanske menije i zdrave, lokalno uzgojene sastojke u šarmantnom i romantičnom okruženju. Hotel ima raskošni spa centar, fitnes centar koji nudi lične seanse pilatesa i teniskih terena, dečiji klub i svestrani konferencijski centar, a gosti će sigurno uživati u prostranim vrtovima i raskošnim zatvorenim i otvorenim bazenima na divnom, sunčanom odmoru .

 

Lokacija:

Hotel Elysium Beach nalazi se na maloj peščanoj plaži, 2 km od centra mesta Pafos, 135 km od aerodroma Larnaka i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj:

Elysium Beach Hotel raspolaže sa 180 soba, recepcija, 3 restorana, A la Carte restoran, 2 bara, 2 bazena, dečiji bazen sa toboganom, klub za decu, prodavnica suvenira, Spa centar (uz doplatu spa usluge – masaže, tretmani...), fitness centar, teniski terena, teretana, parking.

Smeštaj u hotelu Elysium Beach:

Svaka soba je opremljena sa klima uređajem, sefom (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi (besplatno), telefonom, mini barom (uz doplatu), kupatilom sa fenom, balkonom/terasom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto, samoposluženje). Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub