Barcelo Hydra Beach Resort

 • Barcelo Hydra Beach Resort
 • 57 slika

Hotel Barcelo Hydra Beach ★★★★★ - Thermisia, Argolida, Peloponez, Grčka je hotelski kompleks modernog stila, koji se nalazi u mestu Thermisia, u okrugu Argolida na Peloponezu poznatom po istorijskim znamenitostima. Iz hotela se pruža pogled na prelepo ostrva Hydra. Udaljen je oko 10 km od luke Ermioni, 174 km od luke Pireus i 253 km od luke Patra. Aerodrom u Atini je udaljen oko 205 km. CENE I RAS

Hotel Barcelo Hydra Beach Resort

Hotel Barcelo Hydra Beach ★★★★★ - Thermisia, Argolida, Peloponez, Grčka je hotelski kompleks modernog stila, koji se nalazi u mestu Thermisia, u okrugu Argolida na Peloponezu poznatom po istorijskim znamenitostima. Iz hotela se pruža pogled na prelepo ostrva Hydra. Udaljen je oko 10 km od luke Ermioni, 174 km od luke Pireus i 253 km od luke Patra. Aerodrom u Atini je udaljen oko 205 km.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Barcelo Hydra Beach hotela:

Barcelo Hydra Beach je hotelski kompleks modernog stila, koji se nalazi u mestu Thermisia, u okrugu Argolida na Peloponezu poznatom po istorijskim znamenitostima.  Iz hotela se pruža pogled na prelepo ostrva Hydra. Udaljen je oko 10 km od luke Ermioni, 174 km od luke Pireus i 253 km od luke Patra. Aerodrom u Atini je udaljen oko 205 km.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, TV, mini frižider, sef, Wi-Fi, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Superior sobe imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt ili pogled more.
 • Deluxe sobe imaju oko 29 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt ili pogled more. Postoje deluxe sobe koje su najbliže plaži i nalaze se u prizemlju.
 • Superior bungalow imaju oko 32 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled vrt ili pogled more, idealni su za osobe koje se otežano kreću.
 • Superior bungalow club imaju oko 37 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt, idealni su za osobe koje se otežano kreću.
 • Porodični bungalow imaju oko 44 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja, pogled vrt ili pogled more.
 • Suite imaju oko 100 m2, najbliže su plaži, 2 spavaće sobe i 1 dnevna soba, po 2 standard ili 1 bračni ležaj u svakoj spavaćoj sobi.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Barcelo Hydra Beach 5*:

Recepcija, 4 restorana, 4 bara, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), dečije igralište, animacija za decu, Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana, teretana, Spa i Wellness uz doplatu (bazen, masaže, relax soba...deca ispod 16 god. ne mogu da koriste Spa i Wellness sadržaje), stoni tenis, teniski teren (uz doplatu), odbojka na plaži, teren za fudbal, sportovi na vodi (uz doplatu).

Plaža hotela Barcelo Hydra Beach 5*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.barcelo.com/en-ww/barcelo-hydra-beach-resort/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije