Melpo Hotel

  • Melpo Hotel
  • 14 slika

Hotel Melpo ★★ - Hersonisos. Krit, nalazi se u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, kafeterijama, blizu luke, samo 150 metara od plaže  i sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Melpo 2* hotela: Hotel Melpo smešten je u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, k

Hotel Melpo Hotel

Hotel Melpo ★★ - Hersonisos. Krit, nalazi se u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, kafeterijama, blizu luke, samo 150 metara od plaže  i sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Melpo 2* hotela:

Hotel Melpo smešten je u samom centru letovališta Hersonisos, u glavnoj ulici koja obiluje radnjama, marketima, suvenirnicama, kafeterijama, blizu luke, 25 km od međunarodnog aerodroma Nikos Kazantzakis u Heraklionu.

Plaža:

Udaljen je samo 150 metara od plaže.

Hotelski sadržaj:

Hotel Melpo 2* sadrži restoran, bar, bazen, besplatan WIFI u javnim prostorijama hotela, 24-časovna recepcija, vrt, terasa, lift.

Smeštaj:

Hotel Melpo 2* se sastoji od 40 soba uređenih u tradicionalnom kritskom stilu. Svaka soba nudi balkon ili terasu, TWC, fen, mini frižider, sef (uz doplatu), telefon, A/C (uz doplatu), SAT TV, krevetac za bebe na zahtev.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion *večera služi u susednom hotelu 150m. (usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke)

Komentari gostiju/Napomena:

Mali ekonomičan hotel u centru Hersonissosa, smešten među prodavnicama, barovima, tavernama. Preporuka za mlade zbog živahnog noćnog života. .

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Hotel Melpo 2*- Hersonisos.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.