Polyxeni Hotel Apartments

  • Polyxeni Hotel Apartments
  • 17 slika

Hotel Polyxeni Apart Hotel (B kategorije) - Limassol, Kipar se nalazi oko 11 km od centra Limasola i nalaze se u neposrednoj blizini prodavnica, barova i restorana. Medjunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen oko 55 km. Kada boravite u apartmanima Polikeni Hotel u Limasolu, bićete u blizini plaže, na 10 minuta hoda od plaža Amatus i Kastela. Ovaj apart-hotel je udaljen 10,7 km od marine u Limasolu

Hotel Polyxeni Hotel Apartments

Hotel Polyxeni Apart Hotel (B kategorije) - Limassol, Kipar se nalazi oko 11 km od centra Limasola i nalaze se u neposrednoj blizini prodavnica, barova i restorana. Medjunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen oko 55 km. Kada boravite u apartmanima Polikeni Hotel u Limasolu, bićete u blizini plaže, na 10 minuta hoda od plaža Amatus i Kastela. Ovaj apart-hotel je udaljen 10,7 km od marine u Limasolu i 22,7 km od planine Troodos. Iskoristite mogućnosti za rekreaciju kao što je otvoreni bazen ili uživajte u pogledu sa terase i vrta. Dodatne pogodnosti ovog apart-hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu, televiziju u zajedničkom prostoru i pomoć pri obilasku/ulaznici. Istaknute pogodnosti uključuju usluge hemijskog čišćenja/pranja veša, recepciju koja radi 24 sata i ostavu za prtljag. Besplatno samostalno parkiranje je dostupno na licu mesta. Možete uživati u obroku u restoranu koji služi goste apartmana Polikeni Hotela ili svratiti u snek bar/deli. Opustite se uz osvežavajuće piće u baru/salonu ili u jednom od 3 bara na plaži. Kontinentalni doručak je dostupan svakog dana od 8 do 10 ujutro uz doplatu. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 17 klimatizovanih soba koje sadrže čajne kuhinje. Sobe imaju privatne nameštene balkone. 32-inčni LCD televizori sa satelitskim programima pružaju zabavu, dok besplatan bežični pristup internetu održava Vas online. Pogodnosti uključuju sefove i frižidere, a čišćenje se obavlja svakodnevno.

 

Položaj:

Hotel Polyxeni Apart Hotel se nalazi oko 11km od centra Limasola i nalaze se u neposrednoj blizini prodavnica, barova i restorana. Medjunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen oko 55 km i odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj Polyxeni Apart hotela:

Hotel Polyxeni Apart Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, otvoren bazen, parking.

Smeštaj:

U hotelu Polyxeni Apart Hotel gostima su na raspolaganju studija, jednosobni ili dvosobni apartmani. Apartmani su uredjeni u mediteranskom stilu. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, klima uređaj (uz doplatu), TV, mini kuhinju sa osnovnim posuđem, balkon ili terasa.

Plaža:

Hotel Polyxeni Apart Hotel apatmani su udaljeni oko 600 m od peščane plaže Vouppa i plaže Afrodita, koje su označene plavom zastavicom.

Usluga u hotelu Polyxeni Apart Hotel:

Najam studija ili apartmana. Postoji doplata za doručak.

 

CENA UKLJUČUJE:

  • Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge.
  • Transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma Larnaka 
  • Usluga asistencije ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji
  • Troškove organizacije putovanja;

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Troškove pribavljanja PCR testa.
  • Avio prevoz na relaciji Beograd - Kipar - Beograd i aerodromske takse (takse su podložne promeni);
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji)
  • Ostale individualne i nepomenute troškove.

 

Individualni program putovanja:
1. Dan BEOGRAD – KIPAR. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do KIPRA (Larnaka). Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela (prema doplati). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00h časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti).
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela (transfer uz doplatu).
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10:00h, a najkasnije do 12:00h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Larnaka (transfer uz doplatu). Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u € ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u € i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
Za rezervacije uplaćene po cenama RANOG BUKINGA akontacija 50%, ostatak 21 dan pred put.
2. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
3. Kreditne kartice: Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana placanje odmah prilikom rezervacije.
4. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na 6 rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15. u mesecu).
5. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Travel”.

AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA ili WIZZ AIR. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama i raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

VIZA, PUTNA DOKUMENTA I COVID USLOVI:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. Covid uslovi za putovanje u inostranstvo kao i za ulazak u Srbiju zavise od trenutne epidemioloske situacije. Putnici uslove mogu pronaći na web stranici Ministarstva Spoljnih Poslova https://www.mfa.gov.rs/lat  

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 


Lokacije