Hotel Belvedere Holiday Club

  • Hotel Belvedere Holiday Club
  • 17 slika

Hotel Belvedere Holiday Club ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 550m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Položaj: Belvedere Holiday Club je udaljen cca 550m od početne stanic

Hotel Hotel Belvedere Holiday Club

Hotel Belvedere Holiday Club ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 550m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera).

 

Položaj:

Belvedere Holiday Club je udaljen cca 550m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog.

Sadržaj:

Recepcija, sef (uz doplatu), usluga u sobi, wi-fi, skijašnica, restoran, lobi bar, igraonica, konferencijska sala (kapacitet do 150 mesta), fudbalsko igralište na otvorenom, usluga pranja veša, dečije igralište na otvorenom, dečija igraonica. Postoje 3 parkinga u sklopu hotela. Veliki parking u centralnom delu je besplatan, dok se ostala dva plaćaju.

U cenu je uključeno: korišćenje bazena sa dečijim delom, finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, infracrvena sauna, fitnes, đakuzi, skijašnica, transfer do početne stanice gondole prema hotelskom rasporedu, internet.

U cenu nije uključeno: stoni tenis, bilijar, masaža, solarijum, elektronske igrice, relax tretmani.

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 2008. god, a renoviran 2018. god. Ima 6 spratova, lift u svakoj zgradi i 70 apartmana. Hotel se satoji iz 1 glavne i 2 anex zgrade (ne postoji topla konekcija). Recepcija i relax zona se nalaze u glavnoj zgradi, a restoran u anex zgradi. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, centralno grejanje, kablovsku TV, telefon (samo za internu upotrebu), wi-fi. Neki apartmani imaju mini kuhinju. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

  • 40 apartmana sa 1-spavaćom sobom imaju cca 45m2, spavaću sobu sa bračnim ili 2 standard ležaja i dnevnu sobu sa pomoćnim ležajem.
  • 15 apartmana sa 2-spavaće sobe imaju oko 80m2, 2 spavaće sobe sa po bračnim ili 2 standard ležaja a i dnevnu sobu sa pomoćnim ležajem.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.
NG večera je obavezna i iznosi 90 eur za odrasle i 50 eur za decu od 6-11,99 god, za decu od 2-5,99 god. iznosi 15 eur (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://belvedereholidayclub.eu/

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije