Evelina Palace

 • Evelina Palace
 • 17 slika

Hotel Evelina Palace ★★★★ - Bansko, Bugarska je smeštena na zapadnoj obali reke Glazne. Udaljen je cca 1km od početne stanice gondole i 200m od centra Banskog. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Evelina Palace je smeštena na zapadnoj obali reke Glazne. Udaljen je cca 1km od početne stanice gondole

Hotel Evelina Palace

Hotel Evelina Palace ★★★★ - Bansko, Bugarska je smeštena na zapadnoj obali reke Glazne. Udaljen je cca 1km od početne stanice gondole i 200m od centra Banskog. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Evelina Palace je smeštena na zapadnoj obali reke Glazne. Udaljen je cca 1km od početne stanice gondole i 200m od centra Banskog.

Sadržaj:

Recepcija, sef (uz doplatu), menjačnica, usluga u sobi, wi-fi (besplatan), restoran, lobi bar, konferencijska sala (kapacitet do 80 mesta), skijašnica, lekar na poziv, bazen sa dečijim delom, dečije igralište na otvorenom, čuvanje dece (na upit, uz doplatu), parking na otvorenom sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu, cca 8 eur dnevno), besplatan parking cca 300m od hotela. U cenu je uključeno: transfer do početne stanice gondole prema hotelskom rasporedu, skijašnica, zatvoren bazen, fitnes, sauna, wi-fi. U cenu nije uključeno: stoni tenis, bilijar, mini-fudbal, masaža.

Smeštaj:

Hotel datira iz 2006. god, a renoviran je 2018. god. Ima 1 zgradu, 3 sprata, 1 lift i 47 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralno grejanje, kablovsku TV, radio, telefon, mini bar (uz doplatu), wi-fi (besplatan). Većina soba ima balkon ili terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • 42 standard sobe imaju cca 18m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj. Neke sobe mogu da prime i 3. osobu na pomoćnom ležaju.
 • 3 studia imaju cca 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj.
 • 2 suite imaju cca 42m2, u spavaćoj sobi bračni ili 2 standard ležaja i u dnevnoj 2 pomoćna ležaja.

Postoji 1 studio prilagođen osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Božićna večera 25.12. nije obavezna I iznosi 40 eur po odrasloj osobi I 30 eur za decu od 4-11,99 god. NG večera je obavezna i iznosi 100 eur za odrasle i 60 eur za decu od 4-11,99 god, (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5kg, na upit, uz doplatu cca 10 eur dnevno.

https://evelinapalace.eu/en/

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije