Constantinou Bros Athena Beach Hotel

 • Constantinou Bros Athena Beach Hotel
 • 45 slika

Hotel Athena Beach ★★★★ - Pafos, Kipar je smešten na peskovito-kamenitoj plaži Kato Pafos. Udaljen je 1,5 km od turističkog centra, 2 km od luke Pafos, 4 km od samog centra grada, 15 km od Međunarodnog aerodroma Pafos i 160 km od Međunarodnog aerodroma Larnaka. 520 soba i apartmana je nadograđeno vrhunskim podovima sa efektom drveta, a sva kupatila su poboljšana savremenom i luksuznom opremom, ukl

Hotel Constantinou Bros Athena Beach Hotel

Hotel Athena Beach ★★★★ - Pafos, Kipar je smešten na peskovito-kamenitoj plaži Kato Pafos. Udaljen je 1,5 km od turističkog centra, 2 km od luke Pafos, 4 km od samog centra grada, 15 km od Međunarodnog aerodroma Pafos i 160 km od Međunarodnog aerodroma Larnaka. 520 soba i apartmana je nadograđeno vrhunskim podovima sa efektom drveta, a sva kupatila su poboljšana savremenom i luksuznom opremom, uključujući nove pločice za svež izgled; takođe, nudi vam se izbor ili kade ili tuš kabine, upotpunjene luksuznim toaletnim potrepštinama. Luksuzne sobe i apartmani imaju prostrane balkone i prozore od poda do plafona sa pogledom na Sredozemno more ili na šarene vrtove hotela; Što se tiče pogodnosti, one uključuju, između ostalog, luksuzne krevete, besplatan brzi Wi-Fi i sef, satelitsku TV, bade mantile i papuče, aparat za espreso, mineralnu vodu (po dolasku) koji osiguravaju udoban i opuštajući boravak za naše gosti. Spa tretmani su bez premca, nudeći vam luksuz privatnog prostora i stvarajući osećaj bezvremenosti. Restorani i barovi hotela Athena Beach nude ukusnu kuhinju u kombinaciji sa odličnom uslugom u prijatnom ambijentu sa pogledom na more. Ukusan izbor hrane i pića se nudi na Dečjem meniju i ranim večerama: dostupno na zahtev. Dostupni usluge u hotelu Athena Beach 4*: Noćenje s doručkom, Polupansion, Pun pansion i Premium paket-Ultra All Inclusive.

 

Položaj:

Hotel Athena Beach 4* je smešten na peskovito-kamenitoj plaži Kato Pafos i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Udaljen je 1,5 km od turističkog centra, 2 km od luke Pafos, 4 km od samog centra grada, 15 km od Međunarodnog aerodroma Pafos i 160 km od Međunarodnog aerodroma Larnaka.

Sadržaj Athena Beach hotela:

Gostima su na raspolaganju restoran, bar, bar pored bazena, A la Cart restoran, teren za tenis, stoni tenis, tri bazena, zatvoren bazen, 2 dečija bazena sa toboganima, Spa centar (sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže uz doplatu), dečije igralište, klub za decu, salu za konferenciju...

Smeštaj:

Hotel Athena Beach 4* raspolaže sa 525 soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, bademantil i papuče, klima uređaj, sef (besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), frižider, balkon/terasa.

Plaža:

Athena Beach 4* hotel je smešten na peskovito-kamenitoj plaži.

Usluga u hotelu Athena Beach 4*:

Polupansion (doručak/večera - švedski sto, samoposluženje).

Mogućnost doplate: Ultra All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera; švedski sto - samoposluženje, grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine).

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije