Victory Hotel & Spa Istanbul

  • Victory Hotel & Spa Istanbul
  • 21 slika

Hotel Victory Hotel & Spa ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, preko puta Bejazitovog trga, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj grads

Hotel Victory Hotel & Spa Istanbul

Hotel Victory Hotel & Spa ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, preko puta Bejazitovog trga, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj gradski hotel zauzima ugaonu zgradu iznad prodavnice, sa pogledom na trg Bejazit u istorijskoj četvrti Fatih. Unutar nekoliko koraka od Istanbulskog univerziteta i Velikog bazara, hotel je idealno postavljen za razgledanje. Palata Topkapi i Plava džamija udaljene su nešto više od kilometra i do njih je lako doći peške ili tramvajem. Hotelske pogodnosti uključuju spa centar, lobi bar i restoran na terasi.

Položaj Victory Hotel & Spa hotela:

Hotel Victory Hotel & Spa 4* je smešten u srcu Istanbula, preko puta Bejazitovog trga, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Victory Hotel & Spa 4* ima restoran, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bezen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Victory Hotel & Spa 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Victory Hotel & Spa 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Victory Hotel & Spa 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije