Coral Beach Hotel & Resort

 • Coral Beach Hotel & Resort
 • 18 slika

Hotel Coral Beach Hotel & Resort ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na prirodnoj peščanoj plaži, Coral Beach je hotel za pravi odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru 2022. Ovaj luksuzni odmarališni hotel smešten je na samoj peščanoj plaži Coral Bay, pružajući fantastičan pogled na zlatni pesak i tirkizne vode. Gosti mogu provesti lenja letnja popodneva odmarajući se uz blistavi otvoreni b

Hotel Coral Beach Hotel & Resort

Hotel Coral Beach Hotel & Resort ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten na prirodnoj peščanoj plaži, Coral Beach je hotel za pravi odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru 2022. Ovaj luksuzni odmarališni hotel smešten je na samoj peščanoj plaži Coral Bay, pružajući fantastičan pogled na zlatni pesak i tirkizne vode. Gosti mogu provesti lenja letnja popodneva odmarajući se uz blistavi otvoreni bazen ili na plaži, dok će više avanturističkih gostiju naći niz uzbudljivih aktivnosti poput ronjenja na dah, paraglajdinga i vožnje "banana" brodom. Klimatizovane sobe i apartmani hotela uređeni su u skladu sa lokalnim stilom sa belim zidovima i živopisnim akcentima. Gosti mogu da biraju između šest restorana i četiri bara koji nude širok spektar kuhinja, od lokalnih kiparskih do francuskih i italijanskih, kao i egzotični šiš bar i noćni klub. Opsežna hotelska banja sadrži zatvoreni bazen, saunu, parnu kupatilo i fitnes centar sa teniskim terenima, a deca će se oduševiti u dečijem klubu i umetničko-zanatskom centru, gde gosti mogu sami napraviti suvenire kako bi ih kući poneli iz prelepe, zabavan odmor.

 

Položaj:

Coral Beach Hotel & Resort je jedan od najlepših hotela smešten na prirodnoj peščanoj plaži sa svojom privatnom marinom na 150 km od aerodroma u Larnaci i pravi je izbor za odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru. Hotel je kobinacija tradicionalnog kiparskog dekora sa belim zidovima, autentične drvenarije sa modrnim dodacima koji se mogu očekivati od hotela sa 5★.

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* je smešten na kraju Akamas peninsule u delu pod zaštitom UNESCO-a. Gosti mogu ući u Akamas i uživati u prelepim predelima ili jašući na konjima, sa džipovima ili prići sa mora čamcima.

Sadržaj Coral Beach Hotel & Resort hotela:

Hotel nudi 24h recepciju, 24h room serivs, art & craft centar, babysitting, frizerski salon, rent-a-car, parking, internet kafe, besplatan Wi-Fi po celom resortu, perionica veša, zone za nepušače, turističku agenciju, batlera na zahtev (samo za executive wing, predsednički i royal suite) pristup osobama u kolicima svim delovima hotela. Hotel ima nekoliko restorana sa internacionalnim kuhinjama – italijanskom, francuskom, meksičkom, grčkom, orijantalnm kuhinjom... više barova i pool barova, noćni klub... odvojenu animaciju za decu raznih uzrasta kao i zaseban kinder garden za decu do 3 godine.

Smeštaj Coral Beach Hotel & Resort hotela: 

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* ima 422 sobe. Svaka soba ima individualno kontrolisan klima uređaj, telefon, SAT LCD TV, pay TV, radio, mini bar (uz doplatu), sef, 24h room servis, balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom za kosu.

Usluga u hotelu Coral Beach Hotel & Resort 5*:

Polupansion (doručak/večera), izbor više jela, samoposluživanje.

Sport i zabava:

Hotel Coral Beach ima dva otvorena bazena od kojih je jedan olimpijski, zatvoren bazen, art & craft workshop, animaciju, amfiteatar, scuba ronjenje, sportove na vodi, skvoš, snooker, stoni tenis, bilijar, soba sa elektrosnkim igricama, odbojka na pesku, časovi aerobika, fitnes, SPA cenatar jedan od najsavremenije opremljenih sa velikim brojem raznih tretmana... i još mnogo, mnogo toga. Coral Beach hotel je hotel za pravi odmor cele porodice.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu