Potidea Palace Hotel

 • Potidea Palace Hotel
 • 47 slika

Hotel Potidea Palace ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra , Grčka je jedan od najboljih hotela sa Ultra All Inclusive uslugom na Halkidikiju, idealan za porodičan odmor. Udaljen je oko 1 km od centra Nea Potidea i 55 km od aerodroma u Solunu. Bez obzira na svoju kategorizaciju, može da parira hotelima sa 5* po kvalitetu usluge. Renoviran je 2016. god. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Potidea Pa

Hotel Potidea Palace Hotel

Hotel Potidea Palace ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra , Grčka je jedan od najboljih hotela sa Ultra All Inclusive uslugom na Halkidikiju, idealan za porodičan odmor. Udaljen je oko 1 km od centra Nea Potidea i 55 km od aerodroma u Solunu. Bez obzira na svoju kategorizaciju, može da parira hotelima sa 5* po kvalitetu usluge. Renoviran je 2016. god.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Potidea Palace hotela:

Potidea Palace je jedan od najboljih hotela sa Ultra All Inclusive uslugom na Halkidikiju, idealan za porodičan odmor. Udaljen je oko 1 km od centra Nea Potidea i 55 km od aerodroma u Solunu. Bez obzira na svoju kategorizaciju, može da parira hotelima sa 5* po kvalitetu usluge. Renoviran je 2016. god.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 232 raspoređenih u 9 zgrada. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefon, sef, mini frižider, telefon, sat TV, Wi-Fi.

 • Eco sobe imaju oko 22-24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na magistralu.
 • Superior sobe imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt.
 • Deluxe sobe imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt ili more, renovirane su 2020. god.
 • Porodične deluxe sobe imaju oko 34 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj.
 • Junior suite ima oko 34 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj. Gosti koji odsednu u junior suite imaju ručak i večeru u A a carte restoranu Acropolis.
 • Suite imaju oko 50 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili more. Gosti koji odsednu u junior suite imaju ručak i večeru u A a carte restoranu Acropolis.
 • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Potidea Palace 4*:

Recepcija, restorani, barovi, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igralište i animacija, bazen na otvorenom sa dečijim delom, teniski teren, stoni tenis, animacija u toku dana, fitness, Spa i Wellness centar uz doplatu (bazen sa hidromasažerom, sauna, parno kupatilo, teretana, masaže, kozmetički tretmani itd.).

Plaža hotela Potidea Palace 4*:

Hotel se nalaza na peščanoj plaži na kojoj su suncobrani, ležaljke i peškiri besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.potidea-palace.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije