MPM Hotel Bansko SPA & Holiday

 • MPM Hotel Bansko SPA & Holiday
 • 38 slika

Hotel Bansko Spa & Holidays ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 1km od početne stanice gondola i centra Banskog. Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran u leto 2017. god. Ima 1 zgradu, 4 sprata, 2 lifta i 98 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Bansko Spa & Holidays Hotel je

Hotel MPM Hotel Bansko SPA & Holiday

Hotel Bansko Spa & Holidays ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 1km od početne stanice gondola i centra Banskog. Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran u leto 2017. god. Ima 1 zgradu, 4 sprata, 2 lifta i 98 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Bansko Spa & Holidays Hotel je udaljen cca 1km od početne stanice gondola i centra Banskog.

Sadržaj:

Recepcija, wi-fi u zajedničkim prostorijama (besplatan), skijašnica, restoran, taverna u tradicionalnom bugarskom stilu (samo za grupe), lobi bar, konferencijska sala (kapacitet do 40 mesta), lekar na poziv, Spa centar, dečija igraonica (bez nadzora), parking na otvorenom (besplatan za goste hotela).

U cenu je uključeno: korišćenje zatvorenog bazena, sauna, parno kupatilo, đakuzi, relax zona, fitnes, transfer do početne stanice gondole prema hotelskom rasporedu, skijašnica.

U cenu nije uključeno: masaža, Spa tretmani.

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran u leto 2017. god. Ima 1 zgradu, 4 sprata, 2 lifta i 98 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, individualno grejanje, sat TV, telefon (samo za internu upotrebu), mini frižider, wi-fi (besplatan). Većina soba je sa balkon ili terasom. Sve sobe imaju ketler. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • 80 deluxe soba imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Neke sobe imaju balkon ili terasu. 
 • 9 standard mansard soba imaju cca 18-20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj. Nalaze se na poslednjem spratu, u potkrovlju. Neke sobe imaju balkon ili terasu.
 • 3 studia imaju cca 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Nalaze se na poslednjem spratu, u potkrovlju. Neke sobe imaju balkon ili terasu.
 • 6 apartmana imaju cca 50m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj 1 pomoćni ležaj, sobe su odvojene vratima. Svi apartmani imaju balkon ili terasu.
 • Postoji jedna soba prilagođena osobama sa invladitetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Ukoliko u hotelu boravi 20 i manje gostiju, obroci se služe po principu set-menija.
Božićna večera 25.12. nije obavezna i iznosi 25 eur po odrasloj osobi i 13 eur za decu od 6-11,99 god. NG večera je obavezna i iznosi 85 eur za odrasle i 25 eur za decu od 6-11,99 god, (uključena je u cenu). Ne postoji standardna večera 25.12. i 31.12, već gosti dobijaju ručak sutradan.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5 kg, cca 6 eur dnevno, na upit.

https://banskospa.net/

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije