Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park

  • Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park
  • 23 slika

Hotel Rethymno Mare Royal & Water Park ★★★★★ - Skaleta, Retimno, Krit, Grčka se nalazi na uzvišenju u mestu Scaleta na oko 150 m od plaže. Od mediteranskog gradića Retimna udaljen je 11km, a od grada Herakliona i aerodroma oko 65km, nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Rethymno Mare Royal & Water Park 5* hotela: Hotel Rethymno Mare Royal

Hotel Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park

Hotel Rethymno Mare Royal & Water Park ★★★★★ - Skaleta, Retimno, Krit, Grčka se nalazi na uzvišenju u mestu Scaleta na oko 150 m od plaže. Od mediteranskog gradića Retimna udaljen je 11km, a od grada Herakliona i aerodroma oko 65km, nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Rethymno Mare Royal & Water Park 5* hotela:

Hotel Rethymno Mare Royal & Water Park 5* se nalazi na uzvišenju u mestu Skaleta i prostire na površini od 20.000m2. Od mediteranskog gradića Retimna udaljen je 11km, a od grada Herakliona i aerodroma oko 65km.

Plaža:

Hotel Rethymno Mare Royal & Water Park 5* oseduje sopstvenu peščana plaža, nagrađena plavom zastavicom nalazi se na cca 150m od hotela (deli ih put). Do plaže vodi podzemni prolaz i lift. Ležaljke i suncobrani besplatno, peškiri za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:

Hotel Rethymno Mare Royal & Water Park 5* sadrži recepciju (24h), glavni restoran Hermes, A la Carte restoran Jasmine (kritska kuhinja), lobi bar, 2 bara pored bazena, bar na plaži, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, bašta, 2 konferencijske sale, prodavnice i Kompleks Water Park.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 56 smeštajnih jedinica; superior soba, Junior Suite, partmani sa 1 spavaćom sobom. Svaka smeštajne jedinica poseduje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, set za kafu i čaj, klimu, SAT TV, radio ili muzičke kanale, sef (uz doplatu), telefon, frižider.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) prema hotelskim pravilima:

AI koncept uključuje: ishranu na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, dečiji meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini golf, odbojku, akvabik, dnevni i večernji zabavni program, mini klub za decu (4-14godina).

All Inclusive koncept ne uključuje: premium hranu i piće, uvozna pića, flaširana pića, flaširana vina, pića u diskoteci, usluge čuvanja dece i hemijskog čišćenja, škola ronjenja, ekskurzije, mini market, juvelirnica, masaže. .

Sport i zabava:

Kompleks Water Park sastoji se od bazena od 130 m2 za odrasle u kojem se nalazi pet šarenih vodenih tobogana - jedan rafting, jedan slobodni pad, a između njih trostruki Multi Slide, ronjenje. Kompleks Water Park koji takođe lažno uključuje i bazen površine 178 m2 sa slajdovima za decu, ispred kojih se nalazi divovska pečurka sa slapovima koji prskaju predivnom malom delfinu.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Rethymno Mare Royal & Water Park 5* - Skaleta, Retimno, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub