Olymp Hotel

 • Olymp Hotel
 • 14 slika

Hotel Olymp ★★★ - Bansko, Bugarska je manji hotel, smešten na samom ulasku u Bansko. Udaljen je cca 2km od početne stanice gondola i cca 900m od centra Banskog. Hotel je renoviran 2017. god. Sastoji se iz 2 zgrade, koje su međusobno povezane. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Olymp hotel je manji

Hotel Olymp Hotel

Hotel Olymp ★★★ - Bansko, Bugarska je manji hotel, smešten na samom ulasku u Bansko. Udaljen je cca 2km od početne stanice gondola i cca 900m od centra Banskog. Hotel je renoviran 2017. god. Sastoji se iz 2 zgrade, koje su međusobno povezane. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Olymp hotel je manji hotel, smešten na samom ulasku u Bansko. Udaljen je cca 2km od početne stanice gondola i cca 900m od centra Banskog.

Sadržaj:

Hotel je renoviran 2017. god. Sastoji se iz 2 zgrade, koje su međusobno povezane. Ima 3 sprata, nema lift, recepciju, glavni restoran, mehanu, manju konferencijsku salu, manji bazen na otvorenom koji radi samo u toku leta, dečije igralište, parking na otvorenom u blizini.

U cenu je uključeno: transfer do početne stanice gondole prema hotelskom rasporedu, sauna, đakuzi, parno kupatilo, fitnes, skijašnica, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

U cenu nije uključeno: masaža, stoni tenis.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 36 smeštajsnih jedinica. Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, sat tv, centralnu klimu, telefon, mini bar. Sobe nemaju balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Ekonomi sobe imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Lux sobe imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Apartmani imaju odvojenu i spavaću sobu vratima, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi pomoćni ležaj.
 • Mezonete imaju 2 nivoa, 2 spavaće sobe sa po 2 standard ili 1 bračnim ležajem i u dnevnoj sobi pomoćni ležaj.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom – lux sobe.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

NG večera je obavezna i uključena je u cenu.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, na upit, uz doplatu (cca 7 eur dnevno), samo u sobama u prizemlju i nije im dozvoljen pristup spa centru i restoranu.

http://hotel-olymp.net

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije