First Central Hotel Suites

  • First Central Hotel Suites
  • 43 slika

Hotel First Central Hotel Suites ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE se nalazi u modernom centru Barsha Heights, u blizini ulice Sheikh Zayed. Udaljen samo nekoliko minuta od metro stanice Dubai Internet City, i nekoliko minuta vožnje od glavnih gradskih i zabavnih atrakcija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Media City, the Mall of Emirates, Dubai Marina. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 25km

Hotel First Central Hotel Suites

Hotel First Central Hotel Suites ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE se nalazi u modernom centru Barsha Heights, u blizini ulice Sheikh Zayed. Udaljen samo nekoliko minuta od metro stanice Dubai Internet City, i nekoliko minuta vožnje od glavnih gradskih i zabavnih atrakcija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Media City, the Mall of Emirates, Dubai Marina. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 25km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom. Pogodan za goste koji u Dubaiji dolaze radi odmora, ali i za poslovne goste.

 

Položaj First Central Hotel Suites hotela:

Hotel First Central Hotel Suites 4* se nalazi u modernom centru Barsha Heights, u blizini ulice Sheikh Zayed. Udaljen samo nekoliko minuta od metro stanice Dubai Internet City, i nekoliko minuta vožnje od glavnih gradskih i zabavnih atrakcija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Media City, the Mall of Emirates, Dubai Marina. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma Dubai oko 25km.

Smeštaj:

Hotel ukupno ima 524 moderno uređenih smeštajnih jedinica. Classic studio oko 30m2. Svi apartmani sadrže klima uređaj, LCD televizor, mini kuhinju (ploča za kuvanje, mikrotalasna, frižider, ekektrično kuvalo), mašinu za veš, peglu za veš, fen i besplatan WI-FI. Max 2 odraslih + dete do 11.99 godina ili 3 odraslih.

Usluga:

Hotel First Central Hotel Suites 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom

Sadržaj hotela First Central Hotel Suites 4*:

Hotel nudi širok spektar rekreativnih i poslovnih sadržaja, uključujući mini poslovni centar, bazen na krovu hotela sa pogledom na grad, dobro opremljenu teretanu, i sadržaj za rekreaciju. Takođe gosti hotela imaju na raspolaganju besplatan WI-FI u svim delovima hotela. Hotel gostima nudi besplatni shuttle bus do tržnog centra.

Hotel takođe ima menjačnicu, hemijsko čišćenje ( uz doplatu),salon lepote, shuttle bus i parking.

Plaža hotela First Central Hotel Suites 4*:

Mina Seyahi plaža udaljena je oko 2.1km od hotela, Palm West oko 2.6 km, a Barasti plaža 2.8km. Hotel gostima nudi besplatni shuttle prevoz do plaže Palm-Jumeirah..

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Pogodan za goste koji u Dubaiji dolaze radi odmora, ali i za poslovne goste.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije