Philoxenia Hotel

 • Philoxenia Hotel
 • 38 slika

Hotel Philoxenia ★★★★ - Psakudija, Sitonija, Grčka se nalazi na samom početku Sitonije, u mestu Psakudija. Udaljen je oko 21 km od Poligirosa, 22 km od Nea Mudanje i 70 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion plus na bazi švedskog stola, All Inclusive na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajeničkim prostorijama. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj

Hotel Philoxenia Hotel

Hotel Philoxenia ★★★★ - Psakudija, Sitonija, Grčka se nalazi na samom početku Sitonije, u mestu Psakudija. Udaljen je oko 21 km od Poligirosa, 22 km od Nea Mudanje i 70 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion plus na bazi švedskog stola, All Inclusive na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajeničkim prostorijama.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Philoxenia hotela:

Philoxenia hotel se nalazi na samom početku Sitonije, u mestu Psakudija. Udaljen je oko 21 km od Poligirosa, 22 km od Nea Mudanje i 70 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel se sastoji iz 12 bungalova. Sve sobe su renovirane 2018. god. i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, sat TV, mini frižider, balkon/ terasu, telefon, Wi-Fi se plaća oko 1 eur po danu/ po uređaju.

 • Standard dvokrevetne sobe pogled vrt ili bazen imaju oko 20 m2 i 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja.
 • Standard trokrevetne sobe pogled vrt ili bazen imaju oko 20 m2 i 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja i 1 pomoćni ležaj.
 • Superior pogled vrt imaju oko 24 m2 i 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja i 1 pomoćni ležaj.
 • Standard soba sa krevetima na sprat pogled vrt ili bazen ima oko 20 m2 i 1 bračni ležaj i krevete na sprat za decu.
 • Suite pogled vrt ili bazen ima oko 35 m2, odvojenu spavaću i dnevu sobu, u spavaćoj sobi se nalazi 1 bračni ležaj ili 2 standardna ležaja a u dnevnoj sobi 1 veći pomoćni ležaj.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) Pića se dodatno plaćaju.

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Philoxenia 4*:

Recepcija, lobi, restoran, bar, parking na otvorenom, usluga u sobi, Wi-Fi u zajeničkim prostorijama, dečije igralište, animacija za decu, Mini klub za decu od 4-12 god, animacija u toku dana ili uveče, teretana, stoni tenis, bazen na otvorenom sa dečijim delom, Spa i Wellness centar uz doplatu (sauna, parno kupatilo...), sportovi na vodi (uz doplatu). Bazen koji se greje ispred B-C-D bloka mogu da koriste samo gosti koji borave u sobama sa pogledom na bazen u navedenom B-C-D bloku.

Plaža hotela Philoxenia 4*:

Peščana plaža je udaljena oko 200 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju. Na udaljenosti od 10 km se nalazi čuvena plaža Kalyves na kojoj se nalazi Passir bar na plaži (suncobrani i ležaljke se plaćaju, gosti hotela Philoxenia imaju dodatni popust).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.philoxenianet.gr/ 

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije