Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

  • Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
  • 12 slika

Hotel Parklane Resort & Spa ★★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaž, na 15 km udaljenosti od istorijskog dela Limasola, 17 km od šoping zone. Aerodrom u Larnaki je udaljen 67 km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela i sve što vam je potrebno za idealno letovanje na Kipru 2022. Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se u predgrađu Limasola i

Hotel Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Hotel Parklane Resort & Spa ★★★★★ - Limasol, Kipar se nalazi na peščanoj plaž, na 15 km udaljenosti od istorijskog dela Limasola, 17 km od šoping zone. Aerodrom u Larnaki je udaljen 67 km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela i sve što vam je potrebno za idealno letovanje na Kipru 2022. Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se u predgrađu Limasola i osnovan je 2017. Udaljen je kratkom vožnjom od drevnog grada Amathus. Hotel ima 8 restorana, 2 bara, konferencijske sale, kafić, zatvoreni bazen, otvoreni bazen i fitnes centar/teretanu. Sve 274 sobe su opremljene mini barom, fenom za kosu, sefom i klima uređajem.

 

Položaj:

Parklane Resort & Spa se nalazi na 15 km udaljenosti od istorijskog dela Limasola, 17 km od šoping zone i idealan je izbor za letovanje na Kipru. Aerodrom u Larnaki je udaljen 67 km. Kompleks je renovniran 2018/2019.

Sadržaj hotela Parklane Resort & Spa:

Osam restorana, četiri bara, konferencijska sala, Wi-Fi internet, 4 bazena (3 spoljna bazena), animacija za decu, Spa & Wellness centar (Talasoterapija, Hammam, sauna, frizerski salon, fitnes centar, zatvoreni bazen sa grejanom morskom vodom, tretmani lica i tela- pojedine usluge uz doplatu).

Soba:

Sve sobe u hotelu Parklane Resort & Spa 5* su sa kupatilom (tuš/kada), fen za kosu, luksuzni set za kupatilo, balkon/terasa, klima uređaj, sef uz doplatu, mini bar (uz doplatu), SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, set za kafu/čaj, bademantil i papuče. Inland view sobe nemaju balkon.

Plaža:

Hotel Parklane Resort & Spa se nalazi na peščanoj plaži.

Usluga u hotelu Parklane Resort & Spa 5*:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera). 

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub