Lavina

  • Lavina
  • 9 slika

Hotel Lavina ★★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na obroncima staza Ogorjelica i Skočine, na 1650 metara nadmorske visine. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera, izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, (švedski sto). Položaj: Na obroncima staza Ogorjelica i Skočine, na 1650 metara nadmorske visine, smešten je novoizgrađeni hotel Lavina. Sadržaj

Hotel Lavina

Hotel Lavina ★★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na obroncima staza Ogorjelica i Skočine, na 1650 metara nadmorske visine. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera, izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, (švedski sto).

 

Položaj:

Na obroncima staza Ogorjelica i Skočine, na 1650 metara nadmorske visine, smešten je novoizgrađeni hotel Lavina.

Sadržaj:

Hotel predstavlja savršen spoj savremenog i modernog, te je pogodan za sve generacije. Jos jedna sjajna odlika ovog hotela je što sve sobe i apartmani imaju pogled na skijašku stazu. Treba napomenuti da se do i od hotela dolazi na skijama, kao i da se u njegovom sklopu nalaz ski-rental, a za one manje iskusne skijaše tu je ski škola sa licenciranim ski instruktorima. Za goste željne odmora hotel nudi saunu, parno kupatilo, đakuzi, kao i bazen, koje kao gosti hotela možete besplatno da koristite. Hotel Lavina poseduje modernu, potpuno opremljenu konferencijsku salu, koja može da primi do 100 učesnika seminara, poslovnih sastanaka i sličnih događaja.U prostranom hotelskom restoranu, možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela kako domaće, tako i internacionalne kuhinje, dok u večernjim časovima gosti hotela, kao i svi drugi, mogu se zabaviti u klubu Lavina uz zabavnu, pop, rock, klubsku muziku, kao i gostovanja mnogih poznatih izvođača. Na vama je samo da dođete, a hotel Lavina će se pobrinuti za sve ostalo. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Smeštaj:

U ponudi hotela su 23 luksuzno opremljena apartmana sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosed ili trosed na razvlačenje. U ponudi se nalaze tri različita tipa apartmana:

  • Junior suite apartman
  • Superior suite apartman
  • Deluxe suite apartman

Hotel nudi i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom, Wi-fi , LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera, izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, (švedski sto). Napomena: bife sto se postavlja u situaciji kada ima preko 10 soba na obroku.

Napomena:

*Boravišna taksa sa osiguranjem: U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje koja iznosi 1.30eur po osobi dnevno. Deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, već samo osiguranje u iznosu od 0.30eur po danu. BTO može da se plaća u agenciji ili u hotelu.

 


Lokacije